Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

"Μην πέφτουμε σε παγίδες των Τούρκων και των Αμερικάνων": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο!

"Πάμε πόλεμο; Θέλει προσοχή..."

22 Ιουλίου 2020 14:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Αιγαίο και στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκία και ο Τάσος Δούσης πήρε θέση μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, ο οποίος με την ευκαιρία μας χάρισε ένα απίστευτο ταξίδι στην Κέρκυρα, ξεκαθάρισε πως η όλη κατάσταση με την γείτονα χώρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των Τούρκων και τον Αμερικάνων ενώ πρόσθεσε πως δεν χαρίζουμε ούτε πόντο στο Αιγαίο!

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση επί του θέματος στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Εθνική υπερηφάνεια: Οι «αετοί» των ελληνικών F-16 «σκίζουν» τους αιθέρες πάνω από το Καστελόριζο (Video)

Οι «αετοί» των ελληνικών F-16 «σκίζουν» τους αιθέρες πάνω από το Καστελόριζο προκαλώντας ανατριχίλα ανεβάζοντας στα ύψη την Εθνική μας υπερηφάνεια.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι Έλληνες πιλότοι που πετούν χαμηλά σε άψογους σχηματισμούς πάνω από το σύμπλεγμα Καστελορίζου γεμίζοντας με εθνική υπερηφάνεια και με ασφάλεια όλο τον ελληνικό λαό, αλλά και τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών μας. Ενώ, να βάλει τέλος στους σχεδιασμούς της για ερευνητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο κάλεσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Τουρκία.

Oι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έχουν ακροβολιστεί σε όλη την ελληνική επικράτεια και με δύναμη πυγμής στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να θέσει υπό αμφισβήτηση ούτε χιλιοστό από την εθνική μας κυριαρχία.

Άλλωστε ο Έλληνας πρωθυπουργός σε πρόσφατες δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν ξέρω αν ενοχλείται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο από την ευρωπαϊκή και εθνική επιτυχία, η οποία διαδραματίστηκε στις Βρυξέλλες, σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι η Ελλάδα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά και απόλυτη ετοιμότητα.

Και βέβαια η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και της Κύπρου συνιστά αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ευρώπης τελικά», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης».

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share