Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι πανέμορφης χορεύτριας που αναστάτωσε όλο το στούντιο

Θεά!

25 Μαΐου 2020 14:36
Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι πανέμορφης χορεύτριας που αναστάτωσε όλο το στούντιο

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και επαγγελματίας χορεύτρια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχουν χαρίσει άφθονες στιγμές θαυμασμού υπέροχων χορών, μία ακόμη μας χάρισε κι αυτή η μελαχρινή καλλονή χορεύοντας και τρελαίνοντας τους πάντες.

Ο λόγος για τη χορεύτρια και ηθοποιό Αναστασία Δρακά που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With the Stars και την έχουμε θαυμάσει πάμπολλες φορές να χορεύει. Όσες φορές όμως κι αν τη δούμε δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το ταλέντο της δεν περιορίζεται στους λάτιν χορούς αλλά είναι εξίσου καλή έως και καθηλωτική όταν χορεύει τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε καλεσμένη στο ίδιο πλατό.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Ζαχαρίας Καρούνης και τραγουδούσε η γνωστή χορεύτρια, χόρευε τσιφτετέλι και με τα λικνίσματα της μοίραζε εγκεφαλικά!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο:

To τσιφτετέλι κόλαση πασίγνωστης τραγουδίστριας που τρέλανε όλη τη Γερμανία

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε και πάλι να μας καθηλώσει καθώς πραγματοποίησε συναυλία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και μας χάρισε ένα ακόμη μοναδικό τσιφτετέλι όπως μόνο εκείνη ξέρει! Όπως ήταν αναμενόμενο δεν καθήλωσε μόνο εμάς αλλά και το κοινό που έμεινε να την κοιτά με ανοιχτό το στόμα και δεν σταμάτησε να τη χειροκροτεί. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας αφήσει άφωνους με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το "κολασμένο" τσιφτετέλι της:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι κορυφαίας αθλήτριας που έκανε το κοινό να παραληρεί

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία". Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι χόρεψε γνωστή αθλήτρια της ενόργανης, της οποίας οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή. Τη νεαρή αθλήτρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το τηλεοπτικό σόου χορού "Dancing with the stars" και από την πρώτη στιγμή μας είχε φανεί γλυκύτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν ο Αντύπας και έπειτα από παρότρυνση του Σπύρου Παπαδόπουλου σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλέλια Πανταζή μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε στο ίδιο πλατό.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share