Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το μωρό τρώει για πρώτη φορά λεμόνι...Η αντίδραση του; Ασυνήθιστη!

Το καταβρόχθισε!

25 Δεκεμβρίου 2019 15:14
Αυτό το μωρό τρώει για πρώτη φορά λεμόνι...Η αντίδραση του; Ασυνήθιστη!

Τα φυσιολογικό και συνηθισμένο είναι ότι τα μωρά όταν πρωτοδοκιμάζουν λεμόνι ξεκινούν τις περίεργες γκριμάτσες, κάτι που δεν ισχύει με αυτό το μωρό στο παρακάτω βίντεο. Αντιθέτως, φαίνεται να το απολαμβάνει!

Στην περίπτωση του πιτσιρικά στο βίντεο που ακολουθεί, δεν κάνει περίεργες φάτσες όπως όλα τα μωρά, αλλά το λεμόνι μάλλον είναι ένα υπέροχο γεύμα αφού το τρώει με μανία.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο:

Δίνουν στην κόρη τους να φάει λεμόνι. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο, με ένα κορίτσι που τρώει λεμόνι... Την συνέχεια σίγουρα δεν την φαντάζεστε.

Στο παρακάτω βίντεο, πρωταγωνιστές είναι ένα κοριτσάκι και ο σκύλος μιας οικογένειας! Αρχικά οι γονείς της μικρής της δίνουν να γευτεί ένα λεμόνι, με το αξιαγάπητο κορίτσι να το τρώει με ευχαρίστηση!

Όταν έρχεται η σειρά του σκύλου όμως θα κλάψετε από τα γέλια, όπως σας άρεσε και o σκύλος που έπαιζε με το λεμόνι στην παραλία.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του Athensmagazine.gr!

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά !

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά!

Αυτό το βίντεο έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων! Ένα νεογέννητο μωρό κοιμάται στο καναπέ. Αλλά αυτό που κάνει το σκυλί της οικογένειας πραγματικά μου έλιωσε τη καρδιά.

Αυτό το Λαμπραντόρ είναι πολύ καλό και ευγενικό! Ακόμα και αν ο μικρούλης είναι στα πρώτα του βήματα, ο φύλακάς του σίγουρα δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.

Πραγματικά θα σας συγκινήσει:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share