Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το μωρό δοκιμάζει λεμόνι. Η αντίδρασή του; Επική!

Δεν φαντάζεστε!

23 Δεκεμβρίου 2019 11:15
Αυτό το μωρό δοκιμάζει λεμόνι. Η αντίδρασή του; Επική!

Έχετε δει την επική φάτσα του μωρού που δοκιμάζει λεμόνι; Θα κλάψετε από τα γέλια.

Το μωράκι της φωτογραφίας, κάνει τρομερές γκριμάτσες, όταν βάζει στο στόμα του το λεμόνι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε!

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο μωρό που δοκιμάζει λεμόνι και έχει αστεία φάτσα. Αυτό το κορίτσι, δοκίμασε λεμόνι. Η φάτσα της; Έπος!

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά !

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά!

Αυτό το βίντεο έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων! Ένα νεογέννητο μωρό κοιμάται στο καναπέ. Αλλά αυτό που κάνει το σκυλί της οικογένειας πραγματικά μου έλιωσε τη καρδιά.

Αυτό το Λαμπραντόρ είναι πολύ καλό και ευγενικό! Ακόμα και αν ο μικρούλης είναι στα πρώτα του βήματα, ο φύλακάς του σίγουρα δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.

Πραγματικά θα σας συγκινήσει:

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

Πήρε το λεμόνι και ξεκίνησε να το πιέζει. Αυτό που έφτιαξε θα σας συναρπάσει...

Πήρε ένα λεμόνι και άρχισε, χωρίς να το κόψει, να το πιέζει πάνω στο τραπέζι της.

Μόλις δείτε τον λόγο που το κάνει πραγματικά θα μείνετε άφωνοι. Πρόκειται για ένα έξυπνο κόλπο, το οποίο και θα σας λύσει τα χέρια. Επίσης υπάρχει κι ένα ακόμη κόλπο με λεμόνι που ίσως να μην ξέρετε. Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες από λεμόνι και δείτε το αποτέλεσμα.

Δείτε τι ακριβώς κατάφερε να πετύχει στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share