Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αυτός ο σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία – Ο λόγος θα ραγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!

Πραγματική πίστη!

8 Δεκεμβρίου 2019 08:49
Αυτός ο σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία – Ο λόγος θα ραγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!

Αυτός ο σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία ...Ο λόγος θα ραγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!

Δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα ένα σκύλο στην εκκλησία, στη μικρή πόλη…Η αγάπη των σκύλων είναι τόσο μεγάλη και πιστή που ξεπερνά τα πάντα...

Σαν Ντονάτσι, όμως, κοντά στο Πρίντεζι της Ιταλίας, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πηγαίνει στη λειτουργία σχεδόν κάθε μέρα και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό.

σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία

Ο λόγος που ο Τόμι πηγαίνει κάθε μέρα στη λειτουργία στη συγκεκριμένη εκκλησία είναι επειδή εκεί είδε τελευταία φορά την αφεντικίνα του. Η κηδεία της έγινε σε αυτή την εκκλησία. Τώρα, την περιμένει υπομονετικά να γυρίσει.

Κουλουριάζεται μπροστά στο ιερό και περιμένει τη Μαρία. Ο Τόμι πηγαίνει εκεί κάθε μέρα και παρακολουθεί με καρτερία όλες τις λειτουργίες, κρατώντας σιωπηρά σκοπιά και περιμένοντάς τη.

Η αφοσίωση και η αγάπη των σκύλων κάποιες φορές σαν κι αυτή συγκλονίζουν. Το θέαμα του Τόμι που θρηνεί ακόμη κάθε μέρα είναι σπαρακτικό. Μοιράσου τη συγκινητική ιστορία του Τόμι και με άλλους στο Facebook ή το Twitter.

σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία

Ο πιο πιστός φίλος: Αυτός ο σκύλος περπάτησε δυο μίλια και μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του!

Αυτός ο σκύλος έκανε το ακατόρθωτο και συγκίνησε τους πάντες, περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του!

Η Νάνσι Φράνκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού όγκου. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και η Νάνσι παρέμενε στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει σπίτι της.

Ο σύζυγος της, Ντέιλ, μαζί με την σκυλίτσα τους, Σίσσυ, είχαν μείνει στο σπίτι. Ώσπου μια μέρα ο Ντέιλ έκπληκτος ανακάλυψε ότι η Σίσσυ είχε βγει από το σπίτι και είχε εξαφανιστεί. Όσο και να την αναζήτησε στους γύρω δρόμους, δεν κατάφερε να την βρει. Φοβήθηκε ότι η σκυλίτσα είχε πάθει κάτι και έψαχνε να βρει τρόπους να το πει στη σύζυγό του.

Αλλά το μικροσκοπικό Σνάουτσερ είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Λίγες ώρες μετά οι κάμερες του νοσοκομείου «έπιασαν» ένα μικρό σκυλάκι να τρυπώνει στο νοσοκομείο και να περιφέρεται στους διαδρόμους του.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας κατάφεραν να την απομονωνόσουν και να την πιάσουν. Κοίταξαν την ετικέτα στο λαιμό της και τηλεφώνησαν στον ανήσυχο σύζυγο της Νάνσι.

Η αξιολάτρευτη σκυλίτσα περπάτησε δυο μίλια και με κάποιο τρόπο κατάφερε να βρει το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν η ιδιοκτήτρια της! Της είχε λείψει τόσο πολύ!«Ήταν σε αποστολή. Βρήκε το νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να βρει το σωστό ασανσέρ για να την μεταφέρει στο σωστό όροφο», είπε ο Ντέιλ γελώντας χαρούμενος.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας όταν πληροφορήθηκαν από τον Ντέιλ ότι η Σίσσυ έκανε τόσο κόπο για να δει την ιδιοκτήτρια της, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα του νοσοκομείου που απαγορεύει τα κατοικίδια.

Την μετέφεραν στον σωστό όροφο, στον θάλαμο της Νάνσι και.. η συγκίνηση ήταν μεγάλη!

Ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Έγλυφε την Σίσσυ και έβγαζε συνέχεια ήχους χαράς και ευτυχίας.

Η Νάνσι δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε το σκυλάκι της για να την δει..

«Δεν ξέρω πώς βρήκε το δρόμο και το νοσοκομείο. Αλλά είναι υπέροχο που την βλέπω ξανά!».

Η μικροσκοπική Σίσσυ με την τεράστια καρδιά, αποδεικνύει πόσο πιστά και αφοσιωμένα είναι τα σκυλάκια στους ιδιοκτήτες τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share