Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος περίμενε το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο! (Video)

Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

13 Νοεμβρίου 2019 17:50
Σκύλος περίμενε το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο! (Video)

Μια συγκινητική ιστορία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Το αφεντικό ενός πανέμορφου σκύλου είχε τροχαίο ατύχημα και εκείνος τον περίμενε καρτερικά να συνέλθει στο νοσοκομείο! Τύποι γέμισαν με κόλλα τα πόδια σκύλου και το άφησαν να πεθάνει! Λίγο μετά εκείνο έκανε το... απίθανο!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου για αυτό και εκείνος καθόταν δίπλα στο αφεντικό του μέχρι να συνέλθει 1 χρόνο!

Αυτό το βίντεο πρέπει πραγματικά να το δουν όλοι, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει πιο πιστό πλάσμα στον κόσμο από τον σκύλο. Το βίντεο δείχνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την απέραντη άνευ όρων αγάπη που τρέφει ένας σκύλος για το αφεντικό του. Δείχνει πως ένας σκύλος περιμένει καρτερικά το αφεντικό του να συνέλθει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, πώς δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται αντίστροφα καταλαβαίνετε πώς ξεκίνησαν όλα αυτά.

Το βίντεο είναι από τη καμπάνια του γαλλικού οργανισμού 30 Millions d’Amis και μακάρι να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Άντρας έσωσε παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Όταν ο Ρίκο βρήκε αυτό το εγκαταλελειμμένο χάσκι, το άτυχο ζώο ήταν τόσο αδύναμο και άρρωστο από την παραμέληση που μόλις μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Αυτός ο τύπος πλησιάζει απειλητικά το σκυλάκι: Λίγο μετά εκείνο σπαράζει από τον πόνο!

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με κενά σημεία πάνω στη βρώμικη γούνα του που αποκάλυπταν τις εκτεθειμένες πληγές του.

Ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε σκελετωμένος και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ενώ είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί για πολύ καιρό.

Ο κ. Ρίκο αποφάσισε να φροντίσει το αδύναμο κουτάβι, να το πλύνει και να κουρέψει τη γούνα του, να το ταΐσει και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο όσες φορές χρειαζόταν για να γίνει καλά.

Δέκα μήνες αργότερα, το χάσκι εέχει μία πλούσια λαμπερή γούνα και φαίνεται δυνατό και υγιές σε σχέση με την προηγούμενή του κατάσταση, ενώ έχει αποκτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολία.

Ο σκύλος φαίνεται πλέον ευτυχισμένος και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον νέο του ιδιοκτήτη. Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει!

“Το θυμάστε; Το σκύλο που βρήκα πριν από 10 μήνες. Δείτε την εκπληκτική αλλαγή του,” έγραψε ο κ. Ρίκο σε μια ανάρτησή του στα social media.

Ο κ. Ρίκο έλαβε πολλές επαίνους από φιλόζωους απ’ όλο τον κόσμο για την πράξη του.

Πιστεύεται ότι ο σκύλος θα πέθανε αν δεν είχε βρεθεί έγκαιρα από τον καλόκαρδο άντρα που τον φρόντισε με αγάπη και του έσωσε τη ζωή.

Δύο σκυλάκια χάνονται μέσα στο ποτάμι! Τότε εμφανίζεται ένα τρίτο και κάνει το... απίστευτο!

Ένα πολύ γλυκό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδίκτυο και το Athensmagazine.gr σας το μεταφέρει για να σας γλυκάνει!

Συγκεκριμένα δύο σκυλιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκαν σε μια βάρκα που έχει χάσει τον έλεγχο και κινούνται μέσα στο ποτάμι, κινδυνεύοντας να πνιγούν!

Τότε ένα τρίτο σκυλί ήρωας, εμφανίζεται από το πουθενά και καταφέρνει το... απίστευτο!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει! (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα σας... ξετρελάνει:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share