Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει! (Video)

Μπορείτε να μαντέψετε γιατί;

10 Νοεμβρίου 2019 20:12
Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει! (Video)

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο περίεργος λόγος που ένας σκύλος κάθεται δίπλα σε αυτό το μωρό; Τι συμβαίνει που δεν μπορείτε να καταλάβετε;

Η μητέρα του παιδιού έχει τις 2 αγάπες της δίπλα δίπλα και τραβάει βίντεο… O Μπέμπης έχει…κοιλιακές ανακατοσούρες και…είχε κάποιον να τον προσέχει!!! Δείτε τα σκυλάκια να συνεργάζονται για να κάνουν κάτι... μαγικό! (Video)

Ποιος άλλος λέτε να ήταν εκτός από την μαμά του;

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο που έχει γίνει viral!

Μάθε τι λέει ο σκύλος σου όταν γαβγίζει! Εσύ το ήξερες;

Εσύ ξέρεις τι λέει ο σκύλος όταν γαβγίζει; Σου έχουμε την απάντηση για να τον καταλαβαίνεις πάντα το κατοικίδιό σου.

Οι σκύλοι μπορούν και αλλάζουν τον ήχο του γαβγίσματος για να "μιλήσουν" μεταξύ τους. Κάθε γάβγισμα μπορεί να έχει διαφορετική χρονική διάρκεια, ένταση και τονισμό, ακόμα και όταν στα δικά μας αυτιά ακούγετε το ίδιο. Με την ευκαιρία διαβάστε: Αν δείτε αυτόν τον σκύλο να χορεύει με την ομπρέλα στο στόμα θα σας φτιάξει η μέρα!

Σύμφωνα με έρευνες σε πείραμα που πραγματοποιήθηκε, ηχογραφήθηκε γάβγισμα σκύλου που ήταν μόνος, χωρίς παρουσία άλλου σκύλου και ανθρώπου τριγύρω και ενός σκύλου που γάβγιζε σε κάποιον άγνωστο περαστικό.

Οι ήχοι αυτοί παίχτηκαν σε άλλους σκύλους. Το γάβγισμα του σκύλου που ήταν μόνος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στην συμπεριφορά τους. Ο ήχος όμως του γαβγίσματος προς τον άγνωστο περαστικό, έκανε τους σκύλους να σηκωθούν και να κοιτάξουν διερευνητικά. Με την ευκαιρία διαβάστε: Εκείνο το βράδυ ο σκύλος της ήταν ανήσυχος - Όταν πήγε να δει τον γιο της τρομοκρατήθηκε!

Οι σκύλοι γαβγίζουν συνήθως:

1. Όταν ένας άλλος σκύλος ή άνθρωπος "καταπατά" την περιοχή τους. Όσο πλησιάζει ο εισβολέας τόσο πιο δυνατό γίνεται το γάβγισμα.

2. Όταν ένας ήχος τους τραβήξει την προσοχή.

3. Οι σκύλοι μπορούν να γαβγίζουν και από χαρά προς άλλα ζώα και τον άνθρωπο. Αυτό το γάβγισμα συνήθως συνοδεύεται από κούνημα της ουράς.

4. Οι σκύλοι είναι κοινωνικά ζώα και τους αρέσει η συντροφιά. Όταν μένουν μόνοι τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, στο σπίτι ή την αυλή, γαβγίζουν γιατί δεν είναι χαρούμενα.

5. Οι σκύλοι μπορεί να γαβγίσουν για να σας τραβήξουν την προσοχή.

6. Οι σκύλοι γαβγίζουν όταν πάσχουν από "άγχος αποχωρισμού". Με την ευκαιρία διαβάστε: Ένας Κινέζος φυλακίστηκε επειδή έκανε κάτι... στα σκυλιά του!

7. Οι σκύλοι γαβγίζουν όταν είναι στρεσαρισμένοι ή βαριούνται.

Το συνεχόμενο και ανεξέλεγκτο γάβγισμα μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει. Υπάρχουν στην αγορά πολλά "αξεσουάρ" που υπόσχονται να σταματήσουν το γάβγισμα.

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...Τι συνέβη;

Πριν από 50 χρόνια, ο θρυλικός μουσικός Κατ Στίβενς, τώρα γνωστός ως Γιούσεφ Ίσλαμ, έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Αγαπώ τον σκύλο μου.» Τώρα, ο Στίβενς επιτρέπει μια επανέκδοση του τραγουδιού ως μέρος της εκστρατείας της ΡΕΤΑ, της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σκυλιά των καταφυγίων, που έχουν μεγάλη ανάγκη για ένα σπίτι. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Η PETA χρησιμοποίησε το τραγούδι ως soundtrack στο βίντεο που προωθεί, παρουσιάζοντας έναν άντρα που πηγαίνει σε ένα καταφύγιο ζώων και καταλήγει να υιοθετήσει έναν ηλικιωμένο σκύλο. Η αμοιβαία συμπάθεια ήταν άμεση και παρά το γεγονός ότι ο σκύλος έκανε μερικές ζημιές στο σπίτι, ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση.

Το βίντεο δείχνει τον χρόνο να περνάει, καθώς ο άντρας και ο σκύλος του δένονται συναισθηματικά μέρα με τη μέρα, κάνοντας πράγματα από κοινού.

Γι” αυτό είναι συγκινητικό, όταν μια μέρα ενώ περπατάνε, ο ο σκύλος σταματάει απότομα, κάθεται κάτω και κοιτάζει τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως, ο άντρας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μεταφέρει τον σκύλο στον κτηνίατρο, όπου μαθαίνει συνταρακτικά νέα και πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που κάθε ιδιοκτήτης ζώου πρέπει να πάρει για το καλό του τετράποδου φίλου του. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο πιο αδέξιος σκύλος με την πιο αστεία φάτσα!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όσο καιρό και αν έχουμε κάποιο ζώο στη ζωή μας, αξίζει κάθε στιγμή μαζί του. Έτσι, αν έχετε χώρο στο σπίτι σας, αλλά και στην καρδιά σας, σκεφτείτε να πάτε στο τοπικό καταφύγιο ζώων και να υιοθετήσετε έναν σκύλο που χρειάζεται μια ευκαιρία για να ζήσει στο πλευρό ενός ανθρώπου. Ακόμα και αν είναι μόνο για μερικούς μήνες ή χρόνια…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share