Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Αυτός ο τύπος πλησιάζει απειλητικά το σκυλάκι: Λίγο μετά εκείνο σπαράζει από τον πόνο!

Σοκαριστική ιστορία! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

11 Νοεμβρίου 2019 09:40
Αυτός ο τύπος πλησιάζει απειλητικά το σκυλάκι: Λίγο μετά εκείνο σπαράζει από τον πόνο!

Καλιφόρνια: Μια οικογένεια κοιτούσε αηδιασμένη το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε ότι ο ταχυδρόμος της περιοχής τους έριξε σπρέι πιπεριού στο άτυχο σκυλάκι τους.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή! Ο ιδιοκτήτης Αλφόνσο Γκαλίντο εγκατέστησε κάμερες ασφαλείας στο εξωτερικό του σπιτιού του στο Σαν Ντιέγκο, για να ανακαλύψει τι ήταν οι μαύρη σκόνη που έβλεπε μπροστά από την αυλή του για μήνες.

Σκυλάκι κάμερα

Ωστόσο, ο Γκλαίντο σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο, την περασμένη Τρίτη, το οποίο έδειχνε το αγαπημένο του σκυλάκι, τον Πούπα, να χτυπιέται από τον πόνο τη στιγμή που ο ταχυδρόμος πλησίασε το σπίτι του.

Φρίκη: Την σκότωσαν τα ίδια της τα σκυλιά και δεν κατάλαβε ότι πέθανε!

Δηλητηριάζει σκυλί

Όταν κοίταξε προσεκτικότερα, ο Γκαλίντο παρατήρησε ότι ο ταχυδρόμος ψέκασε κάτι από ένα μεταλλικό δοχείο στο πρόσωπο του σκυλιού την ώρα που το ζώο γάβγιζε στην καγκελόπορτα της αυλής.

Ο μικρός Πούπα τρίβει με μανία το πρόσωπό του στις πλάκες της αυλής για να γλιτώσει από τον πόνο.

Σκυλί δηλητήριο

Ο Γκαλίντο δήλωσε ότι εξέτασε τα βίντεο από τον προηγούμενο μήνα και διαπίστωσε τουλάχιστον εννέα άλλα περιστατικά όπου ο Πούπα χτυπιέται από τον πόνο την ώρα που ο ταχυδρόμος περνάει από την πόρτα.

Εκείνο το βράδυ ο σκύλος της ήταν ανήσυχος - Όταν πήγε να δει τον γιο της τρομοκρατήθηκε!

Σκυλάκι Καλιφόρνια

“Ποτέ δεν υποψιάστηκα τον ταχυδρομείο. Ποτέ δεν υποψιάστηκα κάποιον που του εμπιστεύομαι την αλληλογραφία και τα δέματά μου,” είπε ο Γκαλίντο.

“Μόλις το είδα, είχα έναν κόμπο στο στομάχι μου.”

Ταχυδρόμος ψεκάζει σκυλί


Την περασμένη εβδομάδα, ο Γκαλίντο έκανε παράπονα στο ταχυδρομείο και η εταιρεία ξεκίνησε μία έρευνα.

“Εκ μέρους της ταχυδρομικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την οικογένεια Γκαλίντο και τον μικρό Πούπα,” έγραφε η δήλωση.

“Δεν δεχόμαστε οι υπάλληλοί μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν είναι επαγγελματικός και ευγενικός. Αυτό το γεγονός δεν θα μείνει ατιμώρητο”.

άτυχο σκυλι

Είναι αδιανόητο το ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται να κάνουν κακό σε ανυπεράσπιστα ζώα που δεν τους βλάπτουν σε τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός της σκατοψυχιάς…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share