Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Θα ξετρελάθείτε..

21 Οκτωβρίου 2019 20:54
Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Η υγεία, οι σχέσεις και η ευημερία σας μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν μόνο να πιστεύουν τα πράγματα που είναι λογικά και τα πράγματα που μπορούν να γίνουν κατανοητά. Χωρίς αμφιβολία,το ορθολογική μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιες θεραπείες και κάποιες τελετουργίες. Πως με ένα λεμόνι θα ξεχάσεις τους πόνους στα γόνατα!

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πιστεύουν ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι λογικά. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι δεν τα πιστεύουν. Εκτός από την εξουδετέρωση της κακής ενέργειας, τα λεμόνια είναι σε θέση να βελτιώσουν τον οικονομικό τομέα και να αποκαταστήσουν την αρμονία.

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με την πνευματική υγεία σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρύνει την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει.

Το απίστευτο άρωμα του φρούτου θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την αρνητική ενέργεια γύρω σας. Για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη θα χρειαστείτε μόνο ένα υλικό, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πράσινα λεμόνια.

Η εξουδετερωτική δύναμη του πράσινου λεμονιού μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Ο απλούστερος τρόπος για να εξουδετερώσετε την ισχύ τους είναι να τοποθετήσετε 3 πράσινα λεμόνια σε διάφορους χώρους στο σπίτι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε όταν αυτά αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα.

Αν έχετε βράσει τη φλούδα τους στο νερό της βροχής, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από ατμούς τους. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη από τα πράσινα λεμόνια.

Μπορείτε να τα κρατήσετε ως φυλαχτά. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια όπου κι αν πάτε. Ποτέ ξανά δεν πρόκειται να σας επηρεάσει το κακό μάτι.

Τοποθετήστε 9 πράσινα λεμόνια σε ένα καλάθι ή σε μια κεραμική ή πήλινη πλάκα. Τοποθετήστε τα πάντα πάνω στο ψυγείο σε ένα στρώμα ρυζιού. Το λεμόνι που θα βάλετε στο κέντρο αντιπροσωπεύει τον πλούτο. Εσύ βάζεις έξω από την εξώπορτα σου φλούδες από λεμόνια;

Αν έχετε προβλήματα στη δουλειά, απλά τοποθετήστε 3 λεμόνια στην τσάντα σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βάλετε 3 λεμόνια στο συρτάρι του γραφείου σας. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε σε θέση να μείνετε ισορροπημένοι.

Αν θέλετε να εξαλείψετε την κακή ενέργεια, συνιστάται να αναμείξετε το νερό και το χυμό λεμονιού. Αφού αναμείξετε αυτά τα δύο συστατικά, θα πρέπει να τα ψεκάζετε γύρω από το σπίτι. Φροντίστε να ψεκάσετε και τις γωνίες.

Αν θέλετε να προσελκύσετε την αγάπη, θα πρέπει να τοποθετήσετε 3 λεμόνια σε ένα γυάλινο βάζο πάνω στο τραπέζι το βράδυ. Σιγουρευτείτε οτι αντικαθιστάτε τα λεμόνια όταν αλλάζουν χρώμα.

Κόψτε ένα λεμόνι σε 4 κομμάτια και βάλτε το σε ένα πιάτο για να καθαρίσετε τις κακές δονήσεις όλης της ημέρας. Θα πρέπει να βάλετε αλάτι ανάμεσα από τα κομμάτια του λεμονιού και να τοποθετήσετε τα κομμάτια λεμονιού κάτω από το κρεβάτι πριν πάτε για ύπνο. Εάν δεν είστε σε θέση να τοποθετήσετε το κομμένο λεμόνι κάτω από το κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι αυτό βρίσκεται κοντά σας. Βάλτε το στο τραπέζι ή στο πάτωμα. Δεν επιτρέπεται να αγγίξετε το λεμόνι την επόμενη μέρα. Πριν από το πετάξατε, βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα. Θα επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα εάν επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 3 ημέρες συνεχόμενα.

Βάλτε ένα πράσινο λεμόνι στην τσάντα, στην τσέπη ή στο σακάκι σας. Αφαιρέστε το λεμόνι το βράδυ. Το λεμόνι θα είναι στεγνό σχεδόν κάθε στιγμή. Πετάξτε το παλιό λεμόνι και αντικαταστήστε το με ένα νέο. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να εξαλείψετε όλη την αρνητική ενέργεια.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share