Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο σκύλος της φωτογραφίας έπεσε από γκρεμό. Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει!

Θα μείνετε άφωνοι!

12 Δεκεμβρίου 2019 11:15
Ο σκύλος της φωτογραφίας έπεσε από γκρεμό. Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει!

Άφωνοι μείναμε με μια συγκινητική ιστορία, που αφορά έναν σκύλο, ο οποίος έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων και σώθηκε.

Ο λόγος για τον 18 μηνών... Shadow!

Όλα συνέβησαν στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν κατά την διάρκεια ενός περιπάτου στην ύπαιθρο με την ιδιοκτήτριά του, ο σκυλάκος προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε απότομες πλαγιές, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η ιδιοκτήτριά του, για μέρες προσπαθούσε να τον εντοπίσει, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι έχασε κάθε ελπίδα του να είναι ζωντανός. Όμως, το θαύμα έγινε! Ο Shadow στάθηκε πολύ τυχερός, αφού πέφτοντας από τον γκρεμό, έσπασε μόνο ένα από τα μπροστινά πόδια του.

Ο σκύλος ήταν μόνος του και όπως είναι λογικό έπρεπε να επιβιώσει. Έτσι για περισσότερο από ένα μήνα, έτρωγε βρύα και λειχήνες, ενώ η υγρασία που δημιουργούσε η εξάτμιση του θαλασσινού νερού της περιοχής συνέβαλε στο να μην αφυδατωθεί.

45 μέρες μετά εντοπίστηκε τυχαία από ένα ζευγάρι παραθεριστών, οι οποίοι τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση. Ο τυχερός Shadow έκανε δύο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κίνησή του.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ιστορία με σκύλο που συγκινεί. Πριν από λίγο καιρό εδώ στο Athensmagazine.gr σας γράψαμε για έναν σκύλο, ο οποίος κολύμπησε 10 χλμ και μετά περπάτησε άλλα 19 για να ξαναβρεί τους ιδιοκτήτες του!

Θα δακρύσετε κι εσείς: Αυτό το σκυλάκι δακρύζει όταν καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα πεθάνει επειδή έφαγε από φόλα!

Αυτό το σκυλάκι δακρύζει όταν καταλαβαίνει ότι σε λίγο θα πεθάνει επειδή έφαγε από φόλα!

Λένε πως οι σκύλοι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και σίγουρα είναι πολύ πιστοί. Είναι μια τρυφερή συντροφιά και θαρραλέοι φύλακες. Συχνά, βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες τους. Αυτό ακριβώς έκανε και ένας σκύλος στην Ινδονησία. Ωστόσο, δυστυχώς, τον δηλητηρίασαν.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα στο πιο απομακρυσμένο ανατολικό νησί της Ινδονησίας.

Απ’ ό,τι φαίνεται, μια ομάδα ανθρώπων επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Άχι Γουιτζάγια στη μέση της νύχτας, όταν η οικογένειά του άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει. Ακόμα και τότε, θεώρησαν ότι γαβγίζει σε κάποιο άλλο σκυλί ή κάποια γάτα. Τελικά ο σκύλος σταμάτησε να γαβγίζει και η οικογένεια πήγε για ύπνο. Αυτό που είδαν το επόμενο πρωί, τους ράγισε την καρδιά.

“Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί τώρα, γιατί οι κλέφτες έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι. Πριν από μερικές μέρες, το σπίτι μας έγινε στόχος ληστών στη μέση της νύχτας. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μας κλέψουν, γιατί ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει”, σημείωσε ο Άχι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η οικογένεια έπαθε σοκ μόλις αντίκρισε τον σκύλο ξαπλωμένο στο έδαφος.

“Τον είδαμε το πρωί, όταν βγήκαμε από το σπίτι. Είδαμε ότι ο σκύλος μας είχε δηλητηριαστεί από τους κλέφτες. Θέλαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά ζούμε στην Παπούα και ο κτηνίατρος εδώ συνήθως ασχολείται μόνο με ζώα φάρμας. Επίσης, ήταν Κυριακή, οπότε η κλινική ήταν κλειστή. Προσπαθήσαμε να διώξουμε το δηλητήριο, δίνοντάς του γάλα. Δοκιμάσαμε και με λάδι και νερό καρύδας. Δυστυχώς, τίποτα από αυτά δε λειτούργησε.”

Πάλεψε για να ζήσει, αλλά το δηλητήριο ήταν πολύ δυνατό.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω με τις τελευταίες στιγμές του δηλητηριασμένου σκύλου, μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τους σκύλους μας δεδομένους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share