Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Αυτό το κορίτσι παίζει τον γιατρό με τον σκύλο της. Ωστόσο την αντίδραση του σκύλου δεν την περίμενε κανείς...

Πάθαμε πλάκα!

19 Νοεμβρίου 2019 08:20
Αυτό το κορίτσι παίζει τον γιατρό με τον σκύλο της. Ωστόσο την αντίδραση του σκύλου δεν την περίμενε κανείς...

Το 2χρονο κοριτσάκι αποφάσισε να παίξει τον γιατρό με τον αγαπημένο της σκύλο. Σίγουρα την αντίδραση του σκύλου δεν την περίμενε κανείς. Πάθαμε πλάκα...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Σε ένα από τα πιο αξιολάτρευτα βίντεο όλων των εποχών, η μικρή Νόα αναλαμβάνει να εξετάσει το bull terrier της οικογένειας, τον Νέκαρ.

H Νόα φορά το στηθoσκόπιο της και κάνει ένα check up στο σκυλάκι της. Ελέγχει την αναπνοή του, τα αυτιά του και τους παλμούς της καρδιάς του. Μόνο αν τον βρει απόλυτα καλά θα του επιτρέψει να παίξει μαζί της!

Η φιλία που μοιράζονται αυτά τα δύο πλάσματα είναι μοναδική. Κι αυτό το βίντεο την αποδεικνύει περίτρανα! Ποιο παιδί που δε νοιάζεται, άλλωστε, θα αποφάσιζε να εξετάσει το σκυλάκι της και ποιος σκύλος που δεν αγαπά θα καθόταν να τον εξετάσουν;;;

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

Ο σκύλος δαλματίας με τις καρδιές στα μάτια που έγινε viral! Ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα!

Ένας σκύλος δαλματίας έχει κλέψει τις καρδιές μας και έχει γίνει viral για την ιδιαιτερότητα που έχει το τρίχωμα του. Αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι η φύση κάνει θαύματα!

Δείτε επίσης: Σκύλος φοράει την μασέλα ενός άνδρα και... χαμογελάει δείχνοντας τα καινούρια του δόντια!

Ο Τσάρλι, όπως ονομάζεται, έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς γύρω από τα μάτια του. Δεν είναι αξιολάτρευτος;

σκύλος δαλματίας

Η ιδιοκτήτριά του τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια δεν υπήρχαν εξ'αρχής αλλά εμφανίστηκαν καθώς μεγάλωνε.

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Τσάρλι. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών. Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια. Τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί με ρώταγαν αν του τα είχα ζωγραφίσει εγώ”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Το να υιοθετήσω τον Τσάρλι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά προσωπικά ζητήματα”, πρόσθεσε.

σκύλος δαλματίας

“Επειδή έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονταν από τα σημάδια του Τσάρλι, αποφάσισα να του φτιάξω τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζω καθημερινά φωτογραφίες του.” Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

σκύλος δαλματίας

Η γυναίκα ήθελε να υιοθετήσει έναν σκύλο Δαλματίας από όταν ήταν μικρό παιδί, τότε που είδε τα “101 σκυλιά της Δαλματίας”!

σκύλος δαλματίας

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share