Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Δεν τον άφηνε από την αγκαλιά του!

16 Νοεμβρίου 2019 19:05
Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Ραγίζει καρδιές η είκονα του σκύλου που δεν αφήνει από την αγκαλιά του τον ιδιοκτήτη του. Είναι γνωστό οτι τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και τρέφουν μεγάλη αγάπη για τους ιδιοκτήτες τους. Ο Τόνι, κατέρρευσε όταν κατάλαβε ότι μπορεί να έχανε το αφεντικό του..

Δείτε επίσης: Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χεσούς Χουέτσε κλάδευε ένα δέντρο έξω από το σπίτι του στην Αργεντινή, γλίστρησε και έπεσε στο τσιμεντένιο οδόστρωμα από ύψος περίπου 2 μέτρων. Έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ο Τόνι βρέθηκε αμέσως δίπλα του.

Ενώ οι υπεύθυνοι τοποθετούσαν κολάρο στο λαιμό του άνδρα και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, ο σκύλος συνέχισε να αγκαλιάζει το αφεντικό του και δεν τον άφηνε να φύγει μακριά του!

Το τετράποδο ανησυχούσε υπερβολικά αλλά άνδρας κατάφερε να τον καθησυχάσει του χαϊδεύοντάς τον, ώστε να του δείξει πως είναι εντάξει.

Όταν έφτασε η στιγμή της μεταφοράς, ο Τόνι θέλησε να ανέβει στο ασθενοφόρο, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Ευτυχώς δεν θα μείνουν χωριστά για πολύ.

Ο Χουέτσε αναφέρει: «Μια μέρα τον είδαμε στο δρόμο και τον υιοθετήσαμε, του δώσαμε αγάπη, φαγητό και είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Για μένα είναι σαν γιος.»

Ο σκύλος δαλματίας με τις καρδιές στα μάτια που έγινε viral! Ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα!

Ένας σκύλος δαλματίας έχει κλέψει τις καρδιές μας και έχει γίνει viral για την ιδιαιτερότητα που έχει το τρίχωμα του. Αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι η φύση κάνει θαύματα!

Δείτε επίσης: Σκύλος φοράει την μασέλα ενός άνδρα και... χαμογελάει δείχνοντας τα καινούρια του δόντια!

Ο Τσάρλι, όπως ονομάζεται, έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς γύρω από τα μάτια του. Δεν είναι αξιολάτρευτος;

Η ιδιοκτήτριά του τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια δεν υπήρχαν εξ'αρχής αλλά εμφανίστηκαν καθώς μεγάλωνε.

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Τσάρλι. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών. Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια. Τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί με ρώταγαν αν του τα είχα ζωγραφίσει εγώ”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Το να υιοθετήσω τον Τσάρλι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά προσωπικά ζητήματα”, πρόσθεσε.

“Επειδή έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονταν από τα σημάδια του Τσάρλι, αποφάσισα να του φτιάξω τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζω καθημερινά φωτογραφίες του.” Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα ήθελε να υιοθετήσει έναν σκύλο Δαλματίας από όταν ήταν μικρό παιδί, τότε που είδε τα “101 σκυλιά της Δαλματίας”!

Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή; Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της, ακόμα και αν πρόκειται για σκυλάκια!

Μια μητέρα είναι μητέρα, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share