Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σκύλος παίζει με ένα λεμόνι στην παραλία όταν...Θα κλάψετε από τα γέλια!

Έπαθε πλάκα!

15 Δεκεμβρίου 2019 13:44
Σκύλος παίζει με ένα λεμόνι στην παραλία όταν...Θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ένα λεμόνι. Οι αντιδράσεις του, όπως ήταν και λογικό, είναι όλα τα λεφτά!

Οι σκύλοι δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους και χλωνουν συνεχώς την μουσούδα τους, όταν βλέπουν το αφεντικό τους να τρώει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Το λεμόνι πάντως δεν βλάπτει την υγεία του, όπως τα μπισκότα!

Ένα boxer κουτάβι βρίσκει ένα λεμόνι στην παραλία και το τρώει.. Η οξύτητα του λεμονιού όμως, τρέλανε το μικρό σκυλάκι, που άρχισε να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και να κουνάει το κεφάλι του.

Στην συνέχεια προσπάθησε να το θάψει μέσα στην άμμο, αλλά παρ'όλο που τον ενόχλησε η γεύση του συνέχισε να παίζει και να το περιεργάζεται!

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά !

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει το σκυλί όσο κοιμάται το μωρό - Αυτό που γίνεται σε λίγα λεπτά θα σας λιώσει την καρδιά!

Αυτό το βίντεο έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων! Ένα νεογέννητο μωρό κοιμάται στο καναπέ. Αλλά αυτό που κάνει το σκυλί της οικογένειας πραγματικά μου έλιωσε τη καρδιά.

Αυτό το Λαμπραντόρ είναι πολύ καλό και ευγενικό! Ακόμα και αν ο μικρούλης είναι στα πρώτα του βήματα, ο φύλακάς του σίγουρα δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.

Πραγματικά θα σας συγκινήσει:

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο σκύλος κάθε πρωί; Έβαλε κάμερα γιατί κανείς δεν την πίστευε! (Video)

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο σκύλος κάθε πρωί, με τον ιδιοκτήτη του να βάζει κάμερα για να το πιστέψουμε, με έναν άλλον σκύλο να περιμένει το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο!

Η γυναίκα που τοποθέτησε την κάμερα είχε πει πολλές φορές πως ξυπνάει το πρωί, όμως κανείς δεν την πίστευε. Μετά από αυτό το video κανείς δεν μπορούσε πλέον να της πει τίποτα, έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

undefined

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Θεά σκυλίτσα δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα. Απίστευτος! Ο σκύλος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με τις ικανότητες του! (Video)

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share