Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεά σκυλίτσα δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Κλάμα

18 Νοεμβρίου 2019 14:36
Θεά σκυλίτσα δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Η μητρότητα δεν κάνει διακρίσεις! Είτε πρόκειται για άνθρωπο, είτε για ζώο! Η παρακάτω ιστορία θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό με πρωταγωνίστρια μια σκυλίτσα που δεν επιθυμεί να της αγγίζουν το μωρό τους!

Ανάρπαστο έγινε μέσα σε λίγα λεπτά βίντεο στο οποίο φαίνεται μια σκυλίτσα που δεν αφήνει να της πάρουν με τίποτα το «μωρό» της.

Δείτε και αυτό: Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει! (Video)

Όπως θα δείτε, η υπερπροστατευτική μανούλα δεν επιτρέπει ούτε τον άνθρωπο που τους φροντίζει να πάρει το μικρό κουτάβι ​έστω και για λίγο μακριά της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή; Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της, ακόμα και αν πρόκειται για σκυλάκια!

Μια μητέρα είναι μητέρα, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share