Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

80's: Όταν η βιντεοκασέτα ήταν...απειλή! (Video)

Ρεπορτάζ για τους κινδύνους της βιντεοκασέτας από το '80!

24 Ιουλίου 2019 10:51
80's: Όταν η βιντεοκασέτα ήταν...απειλή! (Video)

Πριν την αγωνία για τα κινητά, τα τάμπλετ, τους υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, το Playstation και τα ουφάδικα, οι γονείς πάντα έβρισκαν τον "διαφθορέα της νεολαίας" που θα κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμα του.

Την δεκαετία του 1980 τον ρόλο αυτόν πήραν οι...βιντεοκασέτες! Όσο περίεργο κι αν μας ακούγεται σήμερα, υπήρχαν πολλές αντιδράσεις γύρω από την έλευση του VHS, της συσκευής που άλλαζε τα δεδομένα της διασκέδασης στο σπίτι και ξέφευγε από το πρόγραμμα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Το κανάλι "Luben Retrolletarios" στο YouTube ξέθαψε ένα ενημερωτικό βίντεο - ρεπορτάζ του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προιόντων που υπογραμμίζει αυτές τις "ολέθριες συνέπειες" της απειλής της βιντεοκασέτας.

Απολαύστε:

O Κάρλος Βαλντεράμα ίσιωσε την θρυλική αφάνα του! (Video)

Ο Κάρλος Βαλντεράμα, ο άνθρωπος που επί δεκαετίες διατηρεί την πιο εμβληματική αφάνα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, εμφανίζεται μπροστά σου δίχως τις χαρακτηριστικές μπούκλες του αλλά με ίσιο, ολόισιο, μαλλί. Είναι αλήθεια ή μήπως ψέμματα;

Ο θρυλικός Κολομβιανός ποδοσφαιριστής πόσταρε τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram χρεώνοντας την αλλαγή στη δεύτερη σύζυγό του Ελβίρα Ρεδόνδο, η οποία, όπως έγραψε, έπειτα από ένα χαμένο στοίχημα τού ζήτησε να βουρτσίσει και να ισιώσει το μαλλί του.

T

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share