Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Οι τρελοί πανηγυρισμοί της Φουρέιρα για την πρόκριση της Κύπρου (video)

Τα έδωσε όλα η Ελένη!

8 Μαΐου 2024 17:03
Eurovision 2024: Οι τρελοί πανηγυρισμοί της Φουρέιρα για την πρόκριση της Κύπρου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τρίτης(07/-5) διέλυσε την σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, όταν «έλαμψε» ως guest star στον Α’ Ημιτελικό.

Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα ολόχρυσο outfit, έκανε «πάταγο» με το “Fuego”, ξεσηκώνοντας για τα καλά τη Malmö Arena.

Με την ευκαιρία, δείτε: Eurovision 2024: «Λύθηκε» στα γέλια με την Φουρέιρα η Έλενα Παπαρίζου - Η επική αντίδραση μόλις βγήκε επί σκηνής

Η δημοφιλής pop star είναι μία από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες των eurofans, οι οποίοι την αγάπησαν το 2018, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο με το παραπάνω τραγούδι, το οποίο λίγο έλειψε να πάρει την πρωτιά.

Καυτό τσιφτετέλι και Fuego

Η Ελένη Φουρέιρα έχει στενούς δεσμούς με το νησί, για το οποίο κατέκτησε την 2η θέση τότε, ενώ στηρίζει με όλη της την ενέργεια τις φετινές αποστολές της Ελλάδας και της Κύπρου και στέκεται στο πλευρό των Μαρίνα Σάττι και Silia Kapsis αντίστοιχα.

Τρελοί πανηγυρισμοί

Στον χθεσινό Ημιτελικό, η 17χρονη Silia – που άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος – κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με το τραγούδι “Liar”, δίνοντας μια πολύ καλή ερμηνεία και ένα εξαιρετικό act, που της έδωσαν το χρυσό εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (11/05).

Οι φανς της νεαρής τραγουδίστριας και της Κύπρου, φυσικά, ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της πρόκρισης, όπως και η Ελένη Φουρέιρα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του EurovisionFun στο TikTok, φαίνεται η χαρούμενη αντίδραση της ίδιας και του Γιώργου Αρσενάκου, όταν ακούγεται η πρόκρισή της.

@eurovisionfn Η αντίδραση της @Foureira στην πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision !????????❤️ #fyp #tiktok #eurovision #ελληνικοτικτοκ #tiktokviral #foryoupage #foryou #φουρειρα #ελενηφουρειρα #foureira #fuego #cyprus #κυπρος ♬ πρωτότυπος ήχος - Eurovisionfun
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share