The Voice: Πόσο θα κρατήσει το αφιέρωμα στον Μαζωνάκη – Το τραγούδι που «λύγισε» την Πάολα

Μια ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά, αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη και στη μουσική διαδρομή του, ετοιμάζουν ο ΣΚΑΪ και οι συντελεστές του The Voice. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το αφιέρωμα θα έχει συνολική διάρκεια τεσσάρων ωρών, από τις 21:00 έως τη 01:00, με αγαπημένα τραγούδια, βίντεο από την καριέρα του και παρουσίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του ή συνδέθηκαν με τη μουσική του. Κεντρικό σύνθημα της βραδιάς θα είναι το «Η φωνή του θα είναι πάντα εδώ», αποτυπώνοντας τον χαρακτήρα μιας εκπομπής που φιλοδοξεί να αναδείξει την καλλιτεχνική παρακαταθήκη του τραγουδιστή.
Τέσσερις ώρες γεμάτες τραγούδια, συγκίνηση και ξεχωριστές ερμηνείες
Το πλατό του The Voice αναμένεται να φιλοξενήσει μια διαφορετική μουσική συνάντηση, με επίκεντρο έναν καλλιτέχνη που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα τιμηθεί μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα, το οποίο θα επιχειρήσει να χωρέσει σε τέσσερις ώρες σημαντικές στιγμές μιας πορείας 33 ετών. Τον συντονισμό της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Γιώργος Λιανός και ο Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι θα υποδεχθούν τους καλλιτέχνες και θα συνδέσουν τις μουσικές εμφανίσεις με τα βίντεο και τις αναφορές στη διαδρομή του τραγουδιστή. Το πρόγραμμα θα κινηθεί ανάμεσα σε γνωστές επιτυχίες, ιδιαίτερες ερμηνείες και στιγμιότυπα από τη μακρόχρονη παρουσία του στη σκηνή.
Ξεχωριστή θέση στο αφιέρωμα θα έχει το τραγούδι «Ανήκω σε μένα», το οποίο συνδέεται και με μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο The Voice. Την προηγούμενη σεζόν, ο τραγουδιστής είχε παρουσιάσει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού μια ιδιαίτερη διασκευή του κομματιού, μαζί με την Kid Moxie. Αυτή τη φορά, το τραγούδι θα ακουστεί από τρεις γνώριμες παρουσίες του τηλεοπτικού σόου: την Έλενα Παπαρίζου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Πάνο Μουζουράκη. Η συγκεκριμένη μουσική συνάντηση αναμένεται να αποτελέσει μία από τις χαρακτηριστικές στιγμές της εκπομπής, καθώς οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σύνδεση με τον τιμώμενο καλλιτέχνη.
Στο αφιέρωμα θα συμμετάσχουν επίσης τραγουδιστές από διαφορετικές μουσικές διαδρομές, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που θα αναδείξει τις πολλές πλευρές του ρεπερτορίου του. Ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρονται βρίσκονται η Κατερίνα Στανίση, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Apon, ο Nivo και ο Στέλιος Διονυσίου. Στη σκηνή θα βρεθεί και η Πάολα, η οποία, σύμφωνα με την περιγραφή της βραδιάς, θα παρουσιάσει το «Ποτέ – ποτέ» σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ερμηνεία. Ο Γιώργος Λιανός θα συμμετάσχει επίσης μουσικά στο αφιέρωμα, ερμηνεύοντας το «Παιδί της νύχτας», ένα από τα τραγούδια που έχουν ταυτιστεί με τη διαδρομή του Γιώργου Μαζωνάκη.
Παράλληλα, θα δώσει το στίγμα της βραδιάς με τη χαρακτηριστική φράση: «Απόψε το Voice τραγουδάει Γιώργο Μαζωνάκη». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναφερθεί στο συναισθηματικό βάρος της συγκεκριμένης τηλεοπτικής συνάντησης, λέγοντας: «Είμαστε εδώ συγκλονισμένοι… και όλη η χώρα για το φως του». Η παρουσία των δύο παρουσιαστών αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς καλούνται να συντονίσουν ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τη συνηθισμένη ροή του μουσικού διαγωνισμού. Αντί για τις καθιερωμένες εμφανίσεις των διαγωνιζομένων και τις επιλογές των coaches, το επίκεντρο θα μεταφερθεί αποκλειστικά στη μουσική κληρονομιά του Γιώργου Μαζωνάκη.
Διαβάστε επίσης
Μέσα από τις ερμηνείες των προσκεκλημένων, το αρχειακό υλικό και τις αναφορές στη δισκογραφική του παρουσία, το αφιέρωμα θα επιχειρήσει να φωτίσει διαφορετικούς σταθμούς της καριέρας του. Η επιλογή ενός τετράωρου προγράμματος επιτρέπει στους συντελεστές να συμπεριλάβουν μεγαλύτερο αριθμό τραγουδιών και να δώσουν χώρο σε καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά μουσικά είδη. Η συγκεκριμένη βραδιά συνδέεται παράλληλα και με την έναρξη της νέας σεζόν του The Voice. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επίσημη πρεμιέρα του μουσικού διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, οπότε αναμένεται να παρουσιαστεί και η συνέχεια του σχήματος των coaches, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η τέταρτη καρέκλα.






0 ΣΧΟΛΙΑ