Χαμογελάει ξανά η Μπάγια Αντωνοπούλου: Της ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα νέα!

Το Survivor Πανόραμα παίρνει θέση στα απογεύματα του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τα πάντα από το Survivor Ελλάδα-Τουρκία.
Στο τιμόνι της παρουσίασης, όπως ήταν ήδη γνωστό, θα βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου, έχοντας δίπλα της την Λάουρα Νάργες και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, το Survivor Πανόραμα θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 18:30 το απόγευμα.
Η ανακοίνωση:
«Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου σε νέο ρόλο αναλαμβάνει να παρουσιάζει το SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ.
Μαζί της, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος που με το εύστοχο χιούμορ του θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν και η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες πoυ θα μεταφέρει τη δική της εμπειρία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η βόμβα που όλοι φοβόντουσαν στον Σκλαβενίτη!
Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκλειστικές πληροφορίες μόνο στο SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ .
Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή η εκπομπή θα μεταφέρει τον παλμό του SURVIVOR. Όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο στο «SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Δευτέρα-Παρασκευή στις 18.30 στον ΣΚΑΪ».






0 ΣΧΟΛΙΑ