Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τους έπεσαν τα ψώνια απ' τα χέρια: Η Άννα Βίσση μπήκε σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο και άρχισε να τραγουδάει (video)

«Κόκκαλο» η ταμίας με την πρόταση της τραγουδίστριας

29 Απριλίου 2024 21:44
Τους έπεσαν τα ψώνια απ' τα χέρια: Η Άννα Βίσση μπήκε σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο και άρχισε να τραγουδάει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόνο η Άννα Βίσση θα μπορούσε να το κάνει αυτό! Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Άννα Βίσση: Θεάρα και στις διακοπές η τραγουδίστρια

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που πήγε στο ταμείο άκουσε από το ραδιόφωνο να παίζει η νέα της επιτυχία «Λεκές» και άρχισε να τραγουδάει live στο μαγαζί. «Τραγουδάς; για πάμε...» είπε στην κοπέλα στο ταμείο, η οποία δεν έκρυψε φυσικά τον ενθουσιασμό της

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, καλλιτεχνικά, η Άννα Βίσση, είναι το άλλο του μισό. Καμία δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που έχει κάνει η ίδια, είπε.

Δείτε επίσης: Viral αποφοίτηση στο «Χαροκόπειο»: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε δημόσια την... Άννα Βίσση!

«Αν δεν είχε διασταυρωθεί ο δρόμος μας πού θα ήμουν καλλιτεχνικά; Θεωρώ ότι καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια και όχι μόνο τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα. Γι' αυτό και ποτέ δεν άλλαξα... Της έλεγα "Αννούλα θα κάνουμε αυτό", θα κάνουμε το άλλο. Ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπός μου», είχε δηλώσει ο Νίκος Καρβέλας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share