Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ήταν λαϊκή απαίτηση κι έγινε πράξη: Η Μαρίνα επέστρεψε στο Scorpios Music Bar - «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ»! (video)

Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πουν πως όλα έγιναν για να μείνει υψηλά στη δημοσιότητα το μαγαζί, εμείς δεν υιοθετούμε!

13 Απριλίου 2024 09:51
Ήταν λαϊκή απαίτηση κι έγινε πράξη: Η Μαρίνα επέστρεψε στο Scorpios Music Bar - «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ»! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μεγάλο ζήτημα εξελίχθηκε τις τελευταίες ώρες η απόλυση της Μαρίνας από το Scorpios Music Bar, καθώς πρόκειται για τη γυναίκα, που έκανε πρώτη viral το μαγαζί από το βίντεο, όπου λέει «Scopios είναι για σένα, ΠΑΜ».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και από τις δύο πλευρές, με την ιδιοκτησία του καταστήματος να αναφέρει, ότι έκανε το μαγαζί άνω κάτω με τη συμπεριφορά της, ενώ εκείνη απάντησε, ότι όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί προϊόν ζήλειας, καθώς ήταν η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους πελάτες.

Η επιστροφή της... άσωτης

Φαίνεται, όμως, ότι η ιδιοκτήτρια τοιυ μαγαζιού και η Μαρίνα... τα βρήκαν τελικά. Κι αυτό, επειδή από τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4) κυκλοφορεί βίντεο στο TikTok, με το οποίο καλωσορίζει ξανά την... άσωτη, λέγοντας τα εξής λόγια: «Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο, ΜΠΑΜ».

Εμείς κακοπροαίρετοι δεν είμαστε. Κάποιοι άλλοι κακοπροαίρετοι, όμως, θα ισχυρίζονταν πως όλο αυτό το σκηνικό έγινε, για να παραμείνει το μαγαζί υψηλά στη δημοσιότητα, αφού μετά το πρώτο ΜΠΑΜ θα ήταν σίγουρο, ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε να έχει όλη αυτή την απήχηση.

Αυτά, όμως, τα ισχυρίζονται άλλοι, εμείς σε καμία περίπτωση δε θα υιοθετήσουμε μια τέτοια άποψη. Υιοθετούμε μόνο, ότι ο Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ!

Δείτε το υπέροχο βίντεο της επιστροφής της Μαρίνας:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share