Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Δάκρυσε» το διαδίκτυο: 8χρονος γιόρτασε 1η φορά τα γενέθλιά του χάρη τους συμμαθητές του και δεν σταμάτησε να κλαίει

Ραγίζει καρδιές

13 Νοεμβρίου 2023 22:18
«Δάκρυσε» το διαδίκτυο: 8χρονος γιόρτασε 1η φορά τα γενέθλιά του χάρη τους συμμαθητές του και δεν σταμάτησε να κλαίει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Angel David: Κάτι που για αρκετά παιδιά είναι δεδομένο, για εκείνον ήταν όνειρο. Πρόκειται για μια περίπτωση «αποκατάστασης της πίστης στην ανθρωπότητα» που κατέκλυσε το διαδίκτυο πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ένα συγκινητικό video ενός μικρού αγοριού που γιορτάζει τα γενέθλιά του έγινε viral. Το video δείχνει τον 8χρονο Ángel από το Ebéjico της Κολομβίας να δακρύζει, καθώς μπαίνει στην τάξη του υπό τον ήχο των ευχών των συμμαθητών του για τα γενέθλιά του.

Γιόρτασε για πρώτη φορά τα γενέθλιά του χάρη στη δασκάλα και τους συμμαθητές του

Ο μικρός Ángel προέρχεται από μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά και πολύ περιορισμένο εισόδημα. Η μητέρα του αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ τα χρήματα για να οργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων στα παιδιά της. Παρ’ όλα αυτά, η δασκάλα του μικρού αγοριού, Casas Ximeno, όταν έμαθε ότι πλησίαζαν τα όγδοα γενέθλια του μαθητή της σκέφτηκε να συγκεντρώσει συμμαθητές, φίλους και δασκάλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί.
Το σχέδιο της διοργάνωσης ανέλαβαν οι μαμάδες δύο άλλων αγοριών. Μια από τις μητέρες δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

«Το αγόρι ήρθε κάποτε και μας είπε ότι ονειρευόταν ένα πάρτι γενεθλίων. Γνωρίζουμε ότι η μητέρα του δεν είχε τους οικονομικούς πόρους για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Έτσι αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του, όλοι μαζί».

Το μικρό αγόρι έσβησε μία χειροποίητη τούρτα και μοιράστηκε μερικά ανθρακούχα ποτά με τους συμμαθητές του. «Χρόνια πολλά» τραγουδούσαν οι φίλοι του και του εύχονταν να εκπληρώσει τα όνειρά του, στη γιορτή που στήθηκε στη σχολική αίθουσα του αγοριού, η οποία ήταν διακοσμημένη με μπαλόνια. Oι φίλοι του Ángel είχαν μάλιστα αφιερώσει χρόνο για να διακοσμήσουν την τούρτα του με ένα θέμα από την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά: Paw Patrol.

Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

«Ένιωσα πολύ ευτυχισμένος, δεν είχα ξαναπεράσει τέτοια γενέθλια. Ήμουν τόσο χαρούμενος που άρχισα να κλαίω από ευτυχία. Οι φίλοι μου με αγκάλιασαν και μου είπαν να ζήσω μέχρι να γίνω 3.000 ετών» δήλωσε ο μικρός Ángel.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό video:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share