Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Κρήτη: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο» - Ο Αρχιεπίσκοπος που έγινε viral στο TikTok (video)

Ο Σεβασμιότατος αντέδρασε με χιούμορ στο απρόσμενο περιστατικό

11 Ιουλίου 2022 21:07
Κρήτη: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο» - Ο Αρχιεπίσκοπος που έγινε viral στο TikTok (video)
Πηγή φωτογραφίας: Tik Tok
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφθονο γέλιο πρόσφερε ένα περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη, όταν ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού, Ευγένιος αντέδρασε εντελώς αυθόρμητα μπροστά σε μαθητές σχολείου, όταν κάποιος άνδρας του Ναού, προσπαθούσε να του στερεώσει το μικρόφωνο, το οποίο όλη την ώρα έπεφτε.

Ο Σεβασμιότατος αντέδρασε με χιούμορ στις επίμονες προσπάθειες να τοποθετηθεί σε σωστή θέση το μικρόφωνό του, τη στιγμή που ο ευλογούσε άρτους και μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.

Δείτε επίσης: Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου: Θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε!

Τη στιγμή εκείνη, ο άνδρας του Ναού όπου γινόταν η λειτουργία, προσπαθούσε επίμονα να τοποθετήσει το μικρόφωνο στην κατάλληλη θέση, ώστε να ακούγεται καλύτερα ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

Τότε εκείνος, διέκοψε τις αποτυχημένες προσπάθειες και του είπε: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο», προκαλώντας τα γέλια των μαθητών και φυσικά ο Αρχιεπίσκοπος κατάφερε να αναδειχθεί ως το απόλυτο trend στο Tiktok

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά τον Αρχιεπίσκοπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, με τον κόσμο να δείχνει σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπό του.

"Ήθελα να βγάλω με τον πιο αποτυχημένο..." - Τρελό δούλεμα κοπέλας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης (video)

Εναλλαγή συναισθημάτων που θυμίζει ποδοσφαιρική ανατροπή στις καθυστερήσεις, είχε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρισκόταν στη Νέα Παραλία, όταν τον σταμάτησε μία κοπέλα και του ζήτησε να βγουν φωτογραφία.

Εκείνος δέχθηκε, πόζαρε, η φωτογραφία βγήκε και αμέσως μετά ήρθε η έκπληξη. Η κοπέλα, αφού τον ευχαρίστησε, του είπε: «Ήθελα φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που υπάρχει στην χώρα. Όλοι είναι στην χειρότερη κατάσταση», ακούγεται να λέει.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share