Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο σκηνικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Αλγερινός πετσόκοψε Γεωργιανό με σπασμένο μπουκάλι

Του προκάλεσε σοβαρά τραύματα

10 Ιουλίου 2022 20:06
Άγριο σκηνικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Αλγερινός πετσόκοψε Γεωργιανό με σπασμένο μπουκάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένας Αλγερινός επιτέθηκε σε έναν Γεωργιανό με σπασμένο μπουκάλι. Τον χτύπησε στο κεφάλι, στο αυτί και στον λαιμό, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έπαιζαν μπουνιές στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια ξυλοφόρτωσαν πατέρα και γιο! (video)

Το περιστατικό έλαβε χώρα πίσω από τον Ναό της Παναγίας Χαλκέων, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μια μηχανή ταχείας επέμβασης και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατάφεραν και σταμάτησαν την αιμορραγία.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή για αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σπέτσες: Γνωστός τράπερ χαστούκισε νεαρό άνδρα σε συναυλία του (video)

Ένα βίντεο που δείχνει τον τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει έναν νεαρό που παρακολουθούσε το live του στις Σπέτσες έχει γίνει viral. Στο βίντεο φαίνεται ο Thug Slime να σταματά το live και στη συνέχεια να χτυπά στο πρόσωπο έναν από τους νεαρούς που ήταν στο κοινό.

Δείτε επίσης: Ο Snik «ξαναχτυπά»: «Φύγε ρε πατσαβούρα…» – Λίγες μέρες μετά το χάος των MAD VMA βρίζει την κοπέλα του

Αν και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, μάρτυρες που φέρεται να βρίσκονταν στο κλαμπ των Σπετσών, στο οποίο έδινε τη συναυλία του ο Thug Slime αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για όσα συνέβησαν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο τράπερ εμφανίζεται στη σκηνή να διακόπτει το live που έδινε εκείνη την ώρα και έπειτα από σύντομο διάλογο με έναν νεαρό που βρισκόταν από κάτω να τον χτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο Thug Slime κάνει νόημα στο άτομο που μόλις χαστούκισε να αποχωρήσει, δείχνοντάς του με το μικρόφωνο την έξοδο κι αφού ακούγεται η φράση «έλα κάτω μόνος σου».

Ακολουθεί μία μικρή σύρραξη, φωνές και ο νεαρός απομακρύνεται από τον χώρο, ενώ άλλα άτομα συγκρατούν τον τράπερ, Thug Slime.

"Τίποτα δεν είναι τέλειο, αν δεν είναι παράνομο" - Τράπερ μπαίνει παράνομα σε περιπολικό για να γυρίσει βίντεο κλιπ

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το tik tok, στο οποίο ένας νεαρός τράπερ, καταγράφεται από το φακό να μπαίνει μέσα σε ένα άδειο περιπολικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στη πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του.

Στη λεζάντα του ο τράπερ έγραψε: «Τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο» ενώ το τραγούδι μιλάει για ναρκωτικά.

Ο τράπερ, σύμφωνα με το EviaThema, εμφανίζεται να ανοίγει ανενόχλητος την πόρτα του περιπολικού και να κάθεται στην θέση του οδηγού. Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο τράπερ μπήκε στο περιπολικό έχοντας εξασφαλίσει κάποια άδεια και αν όχι, πού ήταν οι αστυνομικοί την ώρα που εκείνος μπήκε στο περιπολικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share