Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Γάτα...Survivor! Ταξίδευε τρεις εβδομάδες χωρίς νερό τρώγοντας καραμέλες

Έζησε μια οδύσσεια!

2 Φεβρουαρίου 2022 15:43
Γάτα...Survivor! Ταξίδευε τρεις εβδομάδες χωρίς νερό τρώγοντας καραμέλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γάτα…survivor, η ιστορία της οποίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες καθώς επιβίωσε παράνομα σε ένα πλοίο για τρεις εβδομάδες χωρίς νερό τρώγοντας μόνο καραμέλες.

Παράλληλα, δείτε πως θα προστατεύετε τα ζώα από το ψύχος

Από την Οδησσό έως το Ισραήλ

Μία γάτα κατάφερε να επιβιώσει στο πλοίο που ταξίδευε επί τρεις εβδομάδες από την Οδησσό έως το Ισραήλ, τρώγοντας μόνο καραμέλες, σύμφωνα με το ουκρανικό «7 kanal».

Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει μια γάτα να ανεβαίνει στο πλοίο και να μπαίνει μέσα σε ένα κοντέινερ κατά τη φόρτωση του πλοίου στην Οδησσό. Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι στις 26 Δεκεμβρίου και βρισκόταν στη θάλασσα για τρεις εβδομάδες.

γάτα

Κλεισμένη μέσα σε κοντέινερ

Όλο αυτό το διάστημα, η γάτα πέρασε κλεισμένη μέσα στο κοντέινερ χωρίς νερό και δαγκώνοντας τα κουτιά του φορτίου, έτρωγε μόνο καραμέλες.

Ο διευθυντής της μεταφορικής εταιρείας Alexander Vinnik δήλωσε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην εν λόγω εταιρεία.

Το πλήρωμα του πλοίου θεωρεί ότι η γάτα κατάφερε να επιζήσει χωρίς νερό γλείφοντας τα ίχνη υγρασίας και τη συμπύκνωση από τα τοιχώματα του κοντέινερ.

Μπορεί να φανταστεί κανείς την έκπληξη των ισραηλινών τελωνείων τη στιγμή του ανοίγματος του κοντέινερ και την ανακάλυψη ενός μοναδικού «παράνομου μετανάστη» …

Σήμερα η γάτα βρίσκεται σε καραντίνα. Η ιστορία της γάτας εντυπωσίασε τους Ισραηλινούς, οι οποίοι παρακαλούν να την κρατήσουν.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share