Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Έλιωσε μια σκελίδα σκόρδο και την έριξε στη γατοτροφή - Λίγες ημέρες μετά η γάτα...

Θαυματουργό!

26 Ιανουαρίου 2022 11:29
Έλιωσε μια σκελίδα σκόρδο και την έριξε στη γατοτροφή - Λίγες ημέρες μετά η γάτα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτια και ως γνωστόν εκτός από το να δίνει μια έξτρα γεύση στα φαγητά μας έχει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και τον οργανισμό μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μια σκελίδα σκόρδο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών. Σε τι μπορεί να βοηθήσει όμως το σκόρδο τη γάτα μας;

Το σκόρδο είναι θαυματουργό στο να απομακρύνει τσιμπούρια και παράσιτα, ένας εχθρός κι ένα βάσανο για τα αγαπημένα μας κατοικίδια και μάλιστα τώρα το καλοκαίρι το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο. Τα κατοικίδια σας θα σας αγαπήσουν ακόμα παραπάνω.

γάτα σκόρδο

Βάλτε απλά λίγο σκόρδο στην διατροφή τους και θα εξαφανιστούν τα παράσιτα. Θα μπορούσατε αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά να τρίψετε μια σκελίδα πάνω στο τρίχωμα τους για εξτρά ασφάλεια.

Έβαλε σκόρδο στο μέλι για έναν απίθανο λόγο - Θα το κάνετε συνέχεια

Το σκόρδο έχει τις δικές του ευεργετικές ικανότητες και, σε συνδυασμό με άλλες τροφές, μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας, όπως αν το βάλουμε μαζί με μέλι.

Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου και του χειμώνα σημαίνουν και τις πρώτες περιπτώσεις γρίπης και κρυολογημάτων. Γι” αυτό και είναι σημαντικό αυτή την εποχή να θωρακίσετε όσο πιο καλά μπορείτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ενώ μοναδικό είναι αυτό που συμβαίνει αν βάλετε σκόρδο και κρεμμύδι σε όλα τα φαγητά σας.

Ένα δοκιμασμένο «γιατροσόφι» βασίζεται στις μοναδικές ιδιότητες του σκόρδου, του μελιού και του πιπεριού. Δείτε τι να κάνετε:

Θα χρειαστείτε περίπου 10 σκελίδες σκόρδου, περίπου 480 γραμμάρια μέλι και μερικούς σπόρους μαύρου πιπεριού (όχι τριμμένο).

Ξεφλουδίστε το σκόρδο και κόψτε κάθε σκελίδα στα δύο. Βάλτε τις σε ένα μεγάλο βάζο και προσθέστε μέσα το μέλι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το για πέντε ημέρες. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, φάτε μία κουταλιά στην οποία θα υπάρχει ένα κομμάτι σκόρδου και ένας κόκκος πιπεριού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share