Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έμαθε ότι την απάτησε ο γαμπρός πριν το γάμο - Αυτό που έκανε μετά θα σας αφήσει άναυδους

Απίστευτο!

8 Ιανουαρίου 2022 15:21
Έμαθε ότι την απάτησε ο γαμπρός πριν το γάμο - Αυτό που έκανε μετά θα σας αφήσει άναυδους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media όταν πούλησε το μονόπετρο-οικογενειακό κειμήλιο που της είχε δωρίσει ο άπιστος αρραβωνιαστικός της, για να καλύψει τα έξοδα του ακυρωμένου τους γάμου.

Όπως έγραψε στο Reddit η 27χρονη γυναίκα, ο γάμος τους ακυρώθηκε όταν τσάκωσε τον σύντροφό της να την κερατώνει με την πρώην του.

Επειδή όμως ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Γενάρη, η νεαρή γυναίκα είχε ήδη πληρώσει τον χώρο για τη γαμήλια δεξίωση, το κέτερινγκ καθώς κι άλλες αναγκαίες ετοιμασίες.

Και μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων τώρα που ο γάμος ακυρώθηκε, η νεαρή κοπέλα κινδύνευε να μπει μέσα κατά 20 χιλ. δολάρια.

Όπως εξήγησε στην ανάρτησή της στο Reddit, είχε χρειαστεί να πάρει δάνειο για να καλύψει τα έξοδα, με τον τόκο να αυξάνει το ποσό όσο περισσότερο καιρό θα έκανε για να το ξεπληρώσει.

Όταν ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της να συνεισφέρει στα έξοδα του γάμου, εκείνος της απάντησε: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα που πήρες δάνειο που δεν μπορείς να ξεπληρώσεις», προτού σταματήσει να απαντά στα μηνύματά της.

περιεργα

Όμως, η νεαρή κοπέλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Όταν ο 29χρονος άντρας της είχε κάνει πρόταση γάμου, είχε προσφέρει στην 27χρονη ένα δαχτυλίδι οικογενειακό κειμήλιο αξίας 25 χιλ. δολαρίων, που άνηκε στην προγιαγιά του.

Όταν ο γάμος ακυρώθηκε εξαιτίας της απιστίας του, ο 29χρονος ζήτησε πίσω το δαχτυλίδι.

Όταν ο νεαρός αρνήθηκε να βοηθήσει για την κάλυψη των εξόδων του ακυρωμένου γάμου, η κοπέλα τον απείλησε ότι θα πουλήσει το μονόπετρο για να πληρώσει τη χασούρα.

Εκείνος όμως την αγνόησε και σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά της.

«Έτσι την επόμενη μέρα όντως πούλησα το δαχτυλίδι σε ένα διαδικτυακό κατάστημα και του έστειλα μήνυμα για να του πω τι είχα κάνει. Μου απάντησε ότι δεν τα τρώει αυτά και πως θα έρθει από το σπίτι μου για να πάρει το μονόπετρο» λέει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της.

«Τηρώντας τον λόγο του ήρθε από το σπίτι μου και απαιτούσε να του δώσω το δαχτυλίδι, αλλά το είχα πουλήσει ήδη και το έδειξα την απόδειξη» λέει η γυναίκα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share