Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Το ελληνικό νησί που έχει μαγέψει τον πλανήτη και βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες κρυμμένες παραλίες του πλανήτη! (photos)

29 Απριλίου 2017 16:51
Το ελληνικό νησί που έχει μαγέψει τον πλανήτη και βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες κρυμμένες παραλίες του πλανήτη! (photos)

Οι περισσότεροι στις διακοπές τους ψάχνουν παραλίες με σμαραγδένια νερά και ησυχία, μακριά από τον πολύ κόσμο που δεν σε αφήνει με τις φωνές του να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το κύμα που «σκάει» στην ακρογιαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντά για πρώτη φορά για την περίφημη κλίκα, τον Αγγελόπουλο και το bullying στην Παπαδοπούλου! "Θα ζητήσω συγγνώμη από όλη την οικογένεια σου"

Η αναζήτηση μια τέτοιας παραλίας είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, ωστόσο, η national post, αποκαλύπτει τα μέρη εκείνα του πλανήτη που έχουν όμορφες παραλίες-«στολίδια» που βασιλεύει η ηρεμία. Μέρη βγαλμένα από καρτ ποστάλ με παραλίες που είναι έτοιμες να τις ανακαλύψετε.

Από την Ελλάδα μέχρι το Περού, αυτά είναι οι παράδεισοι που πρέπει να ανακαλύψετε… αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Για πρώτη φορά μιλάει ευθέως για το σεξ με τον Μισθοφόρο, για το ποιος έχει εμμονή με το σεξ από τους Μαχητές (δεν είναι ο Σπαλιάρας) και πόσα λεφτά πήρε από το Survivor

Βαρεθήκατε τη Μύκονο; Υπάρχει η Ζάκυνθος

Κουραστήκατε να κοιτάτε τους ανεμόμυλους της Μυκόνου; Τότε είστε έτοιμοι να αλλάξετε σκηνικό και να πάτε σε κάτι πιο χαλαρό. Να πάτε στη Ζάκυνθο.

Παραλίες κρυμμένες κάτω από ασβεστόλιθους και μυστικά μαργαριταρένια λιμανάκια είναι έτοιμα προς εξερεύνηση.

Η δυτική και η βόρεια πλευρά του νησιού είναι πιο ήσυχες και πιο όμορφες. Αλλα αξιοθέατα είναι η γνωστή παραλία Ναυάγιο και οι απειλούμενες θαλάσσιες χελώνες καρέτα-καρέτα.

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share