Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψάξτε τα συρτάρια σας: Αν έχετε αυτό πουλιέται για εξωφρενικές τιμές!

Δείτε τι είναι!

14 Μαΐου 2019 13:49
Ψάξτε τα συρτάρια σας: Αν έχετε αυτό πουλιέται για εξωφρενικές τιμές!

Αν το iPod ήταν άνθρωπος, φέτος θα μπορούσε να ψηφίσει στις εκλογές, καθώς κλείνουν 18 χρόνια από την ημέρα που η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά την εμβληματική συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Πλέον το iPod έχει εξελιχθεί σημαντικά, ωστόσο, για τους συλλέκτες, η πρώτη έκδοση της συσκευής αποτελεί «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου», όπως αποδεικνύεται από το ποσό που πλήρωσε κάποιος για να την αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, η συσκευή της φωτογραφίας, η οποία ήταν κλεισμένη στο κουτί με το σελοφάν του πουλήθηκε για την απίστευτη τιμή των 20.000 δολαρίων, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το iPod κόστιζε 400 δολάρια.
Η τιμή είναι εξωφρενική, ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ είναι άγνωστο πόσες τέτοιες «ανέγγιχτες» συσκευές υπάρχουν στον κόσμο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα σπάνια.


Σημειώνεται ότι συλλεκτική εκδοχή του iPod του 2004 πουλήθηκε το 2014 για την τιμή των 90.000 δολαρίων.

Το είδαμε και αυτό: Δανός υποψήφιος ψάχνει ψηφοφόρους μέσω σαιτ πορνό!

Είναι μερικές ειδήσεις που είναι τόσο ιδιαίτερες και περίεργες που πραγματικά μας κάνουν και απορούμε!

Μια τέτοια είδηση έρχεται από τη Δανία που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Η μάχη της κάλπης είναι δύσκολη και κάθε υποψήφιος σκέφτεται τον πιο έξυπνο τρόπο για να τραβήξει περισσότερους ψηφοφόρους.

Ο Γιόακιμ Ολσεν είναι αποφασισμένος να αναζητήσει παντού ψηφοφόρους. Και αυτό το «παντού» το εννοεί. Αφού τους «ψαρεύει» ακόμη και σε πορνογραφική ιστοσελίδα!

Ο Δανός Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας, έβαλε διαφήμιση στο Pornhub στο πλαίσιο της καμπάνιας επανεκλογής του στο κοινοβούλιο της Δανίας στις εκλογές που θα γίνουν στις 5 Ιουνίου. Το σλόγκαν του στους ψηφοφόρους; Απόλυτα ταιριαστό με το «περιβάλλον» στο οποίο τους αναζητλά ο Ολσεν. «Οταν τελειώσετε με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε (το παρατσούκλι του)».

«Πρέπει να είσαι εκεί που είναι οι ψηφοφόροι»

Ο Ολσεν ξέρει από αγώνες. Είναι πρώην σφαιροβόλος και μάλιστα είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. «Πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό ίντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι. Συμπεριλαμβανομένης και μιας πορνογραφικής ιστοσελίδας», είπε στους δημοσιογράφους ο Δανός, εξηγώντας την απόφασή του.

Ξέρει πάντως ότι ίσως δεν χαρούν όλοι με αυτή την κίνησή του, στην προσπάθεια να βρει ψηφοφόρους. «Δεν μπορείς να πεις τίποτα σήμερα χωρίς να αναστατωθούν κάποιοι άνθρωποι. Δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο», δήλωσε ο Ολσεν, σύμφωνα με το Politico.

Σοκ στη Δανία: Γαμπρός βίασε την μεθυσμένη κόρη του, επειδή την πέρασε για τη νύφη!

Σε εφιάλτη φαίνεται πως εξελίχθηκε ο δεύτερος γάμος ενός άνδρα, για την 20χρονη κόρη του στην Δανία. Οι δυο τους, για πολλά χρόνια, είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία, αλλά από τον Δεκέμβριο του 2017 απέκτησαν και πάλι επαφές, με αποτέλεσμα να προσκληθεί στον γάμο που έγινε τον Απρίλιο.

Στο γλέντι λοιπόν που ακολούθησε της τελετής, η νεαρή κοπέλα μέθυσε και επειδή δεν ήταν σε κατάσταση να μεταβεί στο ξενοδοχείο που έμεινε, μεταφέρθηκε στις 2:30 από τον πατέρα της και έναν φίλο του, στην γαμήλια σουίτα.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά, το νιόπαντρο ζευγάρι πήγε και αυτό εκεί, όμως βλέποντας την κατάσταση της μικρής αποφάσισαν να μην την ενοχλήσουν και την έβαλαν ανάμεσά τους.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα του JydskeVestkysten.dk, ο άνδρας κατηγορείται οτι έπιασε την κόρη του και την βίασε, καθώς λόγω της μέθης εκείνη ήταν ανήμπορη να αντιδράσει.

Στο δικαστήριο που έγινε αυτές τις μέρες στο Κόλντινγκ, ο 50χρονος λέει πως δεν θυμάται τίποτα από το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε πως την επόμενη μέρα της έστειλε SMS με το οποίο της ζητούσε συγγνώμη, λέγοντας οτι την πέρασε για τη νύφη.

«Πρέπει να κόψουμε κάθε επαφή. Αυτό που έκανε δεν μπορώ να το δεχτώ. Σου ζήτησα ευγενικά να σταματήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, αλλά συνέχισες».

Η έδρα τον έκρινε τον άνδρα ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share