Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήρε δύο διαφορετικά κομμάτια κρέας...Αυτό που έκανε στο πιο σκληρό θα το κάνετε συνέχεια!

Δεν θα το πιστεύετε!

12 Νοεμβρίου 2021 10:29
Πήρε δύο διαφορετικά κομμάτια κρέας...Αυτό που έκανε στο πιο σκληρό θα το κάνετε συνέχεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα καλό κομμάτι είναι και πιο ακριβό, αλλά δεν παίζει πάντα ρόλο μόνο η ποιότητα. Δείτε τι έκανε στο κρέας αυτός ο άνδρας και θα καταλάβετε τι εννούμε!

Με αυτό το τρικ θα μπορέσετε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κομμάτι σε μια λαχταριστή μπριζόλα που θα σας τρέχουν τα σάλια. Προσέξτε όμως μην είναι από τα κρέατα που βλάπτουν την υγεία, και πουλιούνται συχνά στο εμπόριο.

Για το πιο σκληρό κρέας, το μυστικό είναι να το κόβετε κάθετα προς τις μυϊκές ίνες και αυτό ακριβώς μας δείχνει το νέο βίντεο του America’s Test Kitchen: πως να κόβουμε σωστά το κρέας ώστε να το απολαμβάνουμε περισσότερο.

Ο Νταν χρησιμοποιεί ένα CT3 Texture Analyzer για εξακριβώσει πόση δύναμη χρειάζεται για να δαγκώσει κάποιος το κρέας και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!

Το φιλέτο του φτωχού: ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Το φιλέτο του φτωχού...ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα. Ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει στο μαγείρεμα! θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του!

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.
Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

TAGS
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share