Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor 2024 trailer 14/04: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της ένωσης - Η Δαλάκα... μαζί με τον Τζέιμς στο μπάνιο και ο Σάκης Ρουβάς βάζει «φωτιά»

Έτοιμοι όλοι για τη μεγάλη συγκέντρωση!

14 Απριλίου 2024 07:42
Survivor 2024 trailer 14/04: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της ένωσης - Η Δαλάκα... μαζί με τον Τζέιμς στο μπάνιο και ο Σάκης Ρουβάς βάζει «φωτιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 14/04: Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης για το Survivor έφτασε, με το σημερινό (14/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης να αφορά τη μεγάλη συγκέντρωση για τους παρευρισκόμενους, και δη τους παίκτες, οι οποίοι ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή.

Στην αρχή του trailer βλέπουμε τους παίκτες, που έχουν απομείνει, να... ξεχύνονται για να κάνουν μπάνιο, να φρεσκαριστούν, να... παρφουμαριστούν, να ντυθούν υπέροχα και να ετοιμαστούν για το υπέροχο πάρτι, μέσα σε στυλάτα αυτοκίνητα και κάθε είδους άνεση, που θα τους προσφερθεί, ενώ βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα με τον Τζέιμς Καφετζή να απολαμβάνουν μαζί το μπάνιο της.

Λίγο αργότερα, το πάρτι ξεκινά με τους παίκτες να διαγωνίζονται στο τραγούδι, αλλά το βέβαιο είναι πως... ο πανικός θα προκληθεί με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος εμφανίζεται, μας ρωτά αν είμαστε έτοιμοι και βάζει «φωτιά» στην πίστα, όπως είχε άλλωστε γίνει γνωστό.

Δείτε το trailer:

Survivor 2024 spoiler: Αν είναι δυνατόν! Το αστρονομικό ποσό που «τσίμπησε» ο Σάκης Ρουβάς για μπει στο Survivor

Survivor 2024 spoiler: “Σάκηηηηηηηηη”... Αυτό το όνομα με δύναμη, ορμή και πάθος θα φωνάζουν, αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου, όχι μόνο οι φανατικές Ρουβίτσες, αλλά και οι Μαχητές και Διάσημοι στο “Survivor”, που θα δουν μπροστά τους ολοζώντανο τον Σάκη Ρουβά, να παίρνει το μικρόφωνο και να τους τραγουδάει τις σούπερ επιτυχίες του. Όλα αυτά θα συμβούν μετά την συμφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον ποπ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου και του Ατζούν. Ο καλλιτέχνης προκειμένου να εμφανιστεί στο πάρτι της Ένωσης στο νησί, πήρε τις βαλίτσες του και πετάει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός, θέλοντας να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του reality, να το αναβαθμίσει και να του δώσει περισσότερη αίγλη, έκανε αρκετές κρούσεις σε πολλά και δυνατά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, για να τραγουδήσουν στο πάρτι της ένωσης, αλλά σχεδόν από όλα έφαγε “άκυρο”. Η τελευταία κρούση είχε γίνει στον Αντώνη Ρέμο που και εκείνος με την σειρά του αρνήθηκε να πάει. Έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατέφυγε στον φίλο του από τα παλιά, Σάκη Ρουβά που ήξερε ότι δεν θα του χαλούσε το χατίρι... Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share