Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 08/04: Έριξε τη «βόμβα» ο Ατζούν - Στο Survivor ο Σάκης Ρουβάς!

Τεράστια κίνηση του Τούρκου παραγωγού και στον Άγιο Δομίνικο ο τραγουδιστής

8 Απριλίου 2024 13:53
Survivor 2024 spoiler 08/04: Έριξε τη «βόμβα» ο Ατζούν - Στο Survivor ο Σάκης Ρουβάς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 08/04: Είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια, ότι οι Ατζούν Ιλιτζαλί δεν φείδεται χρημάτων, προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις παραγωγές του και το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για το Survivor, το οποίο παράλληλα αποτελεί την ναυαρχίδα της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου συνεργάζεται άψογα εδώ και χρόνια, άλλωστε, με τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος πάντοτε ετοιμάζει εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, ανανεώνοντας με κάθε δυνατό τρόπο το ενδιαφέρον του. Το πάρτι της ένωσης, δε, είναι από τα πιο σημαντικά επεισόδια κι εκεί θα τα δώσει όλα ο Ατζούν, για να φτάσει το παιχνίι στην υψηλότερη δυνατή τηλεθέαση.

Το πάρτι αυτό, άλλωστε, είναι από τα πιο δημοφιλή επεισόδια κάθε χρόνο στο Survivor, μαζί με τον ημιτελικό και τον τελικό του Άλσους Βεΐκου. Κάπως έτσι, ο Ατζούν έκανε τη μεγάλη κίνηση, για να κλείσει ένα σημαντικό όνομα, ανεβάζοντας τις προσδοκίες και φυσικά... τη διάθεση των παικτών στο ξεχωριστό επεισόδιο, που θα ακολουθήσει, την ίδια στιγμή που συζητείται η αποχώρηση δημοφιλούς παίκτριας.

Survivor 2024 spoiler 08/04: Έτοιμος... να μας ξεσηκώσει ο Σάκης Ρουβάς

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σάκη Ρουβά, με τον αγαπημένο τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, να είναι εκείνος που θα ξεσηκώσει τους παίκτες στο πάρτι της ένωσης αυτή την Κυριακή (14/4). Όπως ανέφερε η εκπομπή Fay's Time, ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει μπροστά στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες, που θα βρεθούν μαζί, προσφέροντας μια μοναδική βραδιά, προτού συνεχίσουμε με την τελική ευθεία μέχρι την τελική φάση του Survivor.

Νωρίτερα, φυσικά, θα υπάρξει και το πάρτι καραόκε, στο οποίο μάλιστα θα δούμε και τρεις παλαίμαχους παίκτες του ριάλιτι. Ο λόγος γίνεται για τη Ρία Κολοβού, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Τάκη Καραγκούνια, που πέρυσι είχαν κερδίσει ως δώρο το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και θα είναι επίσης παρόντες, για να ακολουθήσει ασφαλώς το μεγάλο σόου του Σάκη Ρουβά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share