Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την Acun Media

15 Μαρτίου 2024 11:00
Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 15/03: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 2024 με το Athensmagazine.gr να σας έχει όλο το παρασκήνιο σχετικά και με την Δώρα Νικολή.

Είμαστε το μοναδικό site που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και δύο ημέρες πως οι ομάδες αλλάζουν ξανά την Κυριακή (17/03), μια εβδομάδα μετά την πρώτη αλλαγή! Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει πως τρεις παίκτες θα αλλάξουν ομάδες.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας θα παραμείνει μόλις για μια εβδομάδα στα κόκκινα, αφού επιστρέφει στους μπλε και μαζί θα πάρει και την Αναστασία Τσέρου. Επίσης σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Σταμάτης Ταλαδιανός πηγαίνει στους κόκκινους και θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Φάνη Μπολέτση και τον Γιάννη Περπατάρη, με τους οποίους έχει μεγάλη κόντρα, τόσο ως συμπαίκτες στους Μαχητές, όσο και ως αντίπαλοι για εβδομάδα τώρα.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Survivor 2024 spoiler 15/03: Ανατροπή και με την Δώρα Νικολή

Ωστόσο οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι μόνο τρεις. Όπως έχετε καταλάβει και από τον τίτλο του άρθρου και η Δώρα Νικολή αποχωρεί από τους μπλε για να πάει στους κόκκινους και να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή, αγωνιστικά, τριάδα γυναικών, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Τέλος η Δώρα Νικολή των Μαχητών!

Πως σας φαίνονται οι αλλαγές αυτές; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως οι νέες αλλαγές δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100%! Είναι μια πληροφορία που έχει φτάσει στα γραφεία μας εδώ και μερικές μέρες, με την παραγωγή να μην επιβεβαιωνεί αλλά και να μην διαψεύδει.

Με τι αιτιολογία θα γίνουν αυτές οι αλλαγές παραμένει άγνωστο, αλλά η παραγωγή θέλει να ενισχύσει λίγο τους μπλε, διότι μετά τις τελευταίες αλλαγές αποδυναμώθηκαν αισθητά. Έτσι στέλνει τον «ταύρο» Γκιουλέκα και την ανεβασμένη Αναστασία και τους παίρνει τον αδύναμο αγωνιστικά Σταμάτη, ανεβάζοντας ταυτόχρονα την ένταση στην κόκκινη ομάδα, μαζί με Φάνη Μπολέτση, Γιάννη Περπατάρτη αλλά και Αλέξη Παππά. Βλέπετε άλλωστε η τηλεθέαση έχει πέσει και κάτι πρέπει να κάνει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Δεν μπορεί να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά spoilers γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share