Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Έριξε «βόμβα» για τη συμμετοχή της η Σάσα Μπάστα - «Είμαι ήδη 5 κιλά πάνω από το κανονικό για να μπω»

Η απάντηση της τραγουδίστριας για το αν είναι ανοικτό ακόμη το ενδεχόμενο

26 Φεβρουαρίου 2024 10:21
Survivor 2024: Έριξε «βόμβα» για τη συμμετοχή της η Σάσα Μπάστα - «Είμαι ήδη 5 κιλά πάνω από το κανονικό για να μπω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Μπάστα είναι ένα από τα ονόματα, που έχουν ακουστεί έντονα φέτος για συμμετοχή στο Survivor, με τη γνωστή τραγουδίστρια να απαντά στο αν υπάρχει ακόμη ανοικτό αυτό ως ενδεχόμενο.

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να πάρει κιλά, προκειμένου να «εισβάλει» στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία έως τώρα δεν έχει πετύχει στο απόλυτο, καθώς μπορεί, όπως παραδέχθηκε, να έχει περισσότερο βάρος από το κανονικό της, αλλά χρειάζεται να κερδίσει ακόμη περισσότερη μάζα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις συνθήκες.

«Πρέπει να βάλω κιλά, μόλις βάλω θα σας απαντήσω, αν θα μπω στο παιχνίδι. Τα παιδιά στο παρασκήνιο μου έλεγαν, μάλιστα, αν θα πάρω κανένα κιλό. Είμαι ήδη στο +5 από το κανονικό, αλλά πρέπει να πάρω κι άλλα κιλά, για να μη... με πάρει ο αέρας», απάντησε η Σάσα Μπάστα.

Σάσα Μπάστα: «Είμαι καθαρή κρεατοφάγος - Μια φορά έκανα δίαιτα και...»

Η Σάσα Μπάστα δεν έκρυψε στην κάμερα τις προτιμήσεις της στο φαγητό, σχολιάζοντας το πώς έχει καταφέρει να έχει ένα τόσο φοβερό σώμα, με την ίδια πάντως να τονίζει πως έχει... αρκετά ανθυγιεινές συνήθειες.

«Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι. Είμαι καθαρή κρεατοφάγος! Μου αρέσει πάρα πολύ οτιδήποτε είναι ανθυγιεινό. Στο ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Η Σάσα Μπάστα είπε στη συνέχεια: «Μια φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να κάνω δίαιτα και έκλαιγα από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου. Ήταν η μοναδική φορά που είχα βάλει κιλά και έλεγα “δεν είμαι εγώ αυτό”. Δεν έτρωγα τίποτα!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share