Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σάσα Μπάστα: «Δημοσιογράφος μου τράβηξε τα μαλλιά για να αντιδράσω και να φανώ τρελή» (video)

«Με τον σύζυγό μου πολλές φόρες κάνουμε και βδομάδες να τα πούμε»

23 Φεβρουαρίου 2024 10:40
Σάσα Μπάστα: «Δημοσιογράφος μου τράβηξε τα μαλλιά για να αντιδράσω και να φανώ τρελή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε με δημοσιογράφο αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η τραγουδίστρια ανέφερε πως της τράβηξε τα μαλλιά προκειμένου εκείνη να αντιδράσει μπροστά στις κάμερες.

«Θυμάμαι να μου τραβάνε τα μαλλιά για να περιμένουν να αντιδράσω και δε δείχνουν την κίνηση που τραβάνε τα μαλλιά, απλά έχω μια αντίδραση που λες: Την τρελή, γιατί φωνάζει;», είπε η Σάσα Μπάστα.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Πάνο Βλάχο: «Σεβάσου τον Άδωνι Γεωργιάδη που ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε» (video)

Όσο για τον γάμο της με τον Θανάση Κουσαθανά, είπε: «Επειδή ζούμε έξι μήνες εδώ, έξι μήνες στη Μύκονο, πολλές φόρες κάνουμε και βδομάδες να τα πούμε, το οποίο αυτό μας φρεσκάρει κιόλας. Είναι και λίγο ξανά από την αρχή όλο αυτό. Νομίζω το αναζωογονεί η απόσταση που παίρνουμε», απάντησε η Σάσα Μπάστα.

Σάσα Μπάστα: «Είμαι καθαρή κρεατοφάγος - Μια φορά έκανα δίαιτα και...»

Η Σάσα Μπάστα δεν έκρυψε στην κάμερα τις προτιμήσεις της στο φαγητό, σχολιάζοντας το πώς έχει καταφέρει να έχει ένα τόσο φοβερό σώμα, με την ίδια πάντως να τονίζει πως έχει... αρκετά ανθυγιεινές συνήθειες.

«Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι. Είμαι καθαρή κρεατοφάγος! Μου αρέσει πάρα πολύ οτιδήποτε είναι ανθυγιεινό. Στο ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα, που πρόσφατα λύγισε με την απώλεια ενός αγαπημένου της ανθρώπου.

Η Σάσα Μπάστα είπε στη συνέχεια: «Μια φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να κάνω δίαιτα και έκλαιγα από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου. Ήταν η μοναδική φορά που είχα βάλει κιλά και έλεγα “δεν είμαι εγώ αυτό”. Δεν έτρωγα τίποτα!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share