Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

«Πύραυλος» η Σάσα Μπάστα κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου - «Εγώ τα παντελόνια δεν τα έχω διακοσμητικά» (video)

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια του ραδιοφωνικού παραγωγού

25 Φεβρουαρίου 2024 16:34
«Πύραυλος» η Σάσα Μπάστα κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου - «Εγώ τα παντελόνια δεν τα έχω διακοσμητικά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο Γεια σου και αναφέρθηκε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τα αρνητικά σχόλια που κάνει διαρκώς για εκείνη.

Με την ευκαιρία, δείτε την οργισμένη απάντηση του ραδιοφωνικού παραγωγού για τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, αποκάλυψε πως συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησαν.

«Στο παρελθόν ήμουν καλεσμένη σε μια εκπομπή που ήταν και αποχώρησε από το πλατό. Τώρα κάθεται στο πλατό, με σχολιάζει αρνητικά και ειρωνικά. Ωστόσο, βρεθήκαμε κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ότι τον έχω παρεξηγήσει. Του είπα ότι το είδα και όχι ότι μου μετέφεραν κάτι. Μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.


Και πρόσθεσε: «Εμένα τα παντελόνια μου δεν είναι διακοσμητικά. Ότι έχω μαζί σου, θα στο πω και πόσΟ μάλλον όταν βρισκόμαστε και στον ίδιο χώρο. Δεν με νοιάζει αν με αποδέχεται ως τραγουδίστρια, εγώ ξέρω ποια είμαι».

Έβγαλε νύχια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη Ζoe Pre: «Δεν μπορώ, κουκλίτσα μου, ονοματεπώνυμο δεν έχουνε;»

Ξέσπασμα εναντίον της Youtuber Zoe Pre έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», το πρωί της Πέμπτης (15/2).

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, κατα της Zoe Pre, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, το πρωί της Πέμπτης 15/2. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το όνομα τόσο της Youtuber, όσο και της εκπομπής της.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που της παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή.Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την ψεύτικη εικόνα που βγάζουν προς τα έξω ορισμένοι καλλιτέχνες, την σχέση που έχει με τις γυναίκες αλλά και τα όρια που θέτει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Το ξέσπασμα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου κατά της Zoe Pre

«Και μόνο που τη λένε Zoe Pre δεν μπορώ να ασχοληθώ. Λυπάμαι πολύ, αλλά Zoe Pre αρνούμαι άμα τη εμφανίσει. Δεν είμαι αφοριστικός, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Τι πάει να πει "Zoe Pre"; What is this;

Το όνομα του καναλιού της είναι "Κρίμα". Όντως, κρίμα Zoe Pre. Πώς σε λένε; Δικαίωμά σου να σε λένε όπως σε λένε, δικαίωμά μου να μη μου αρέσει το όνομά σου. Δεν μπορώ, κουκλίτσα μου, "Zoe Pre" ο ένας, "Χίπστερ" ο άλλος… δεν μπορώ. Ονοματεπώνυμο δεν έχουνε;», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share