Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 30/05: Αντίο, αντίο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την Acun Media

30 Μαΐου 2024 08:36
Survivor 2024 spoiler 30/05: Αντίο, αντίο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 30/05: Αγώνας αποχωρήσης σήμερα (επιτέλους) στο Survivor 2024 έναν παίκτη να αποχαιρετά συμπαίκτες και αντιπάλους και να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Εδώ και δύο εβδομάδες στη θέση αυτή βρίσκεται η Δώρα Νικολή, την περασμένη εβδομάδα πήρε θέση και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να έρθει ο ηττημένος από την μονομαχία Χριστόφορου - Σταμάτη και Κατερίνας για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Το πιο πιθανό είναι στη θέση μονομαχίας να βρεθεί ο Χριστόφορος Ταξίδης, αφού από τα άλλα δύο παιδιά είναι πιο αδύναμος και φαντάζει αουτσάιντερ. Ποιος είναι όμως αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά σήμερα και θα αποτελεί την πρώτη αποχώηση μετά από τρεις εβδομάδες; Τι αναφέρουν τα spoilers;

Survivor 2024 spoiler 30/05: Αντίο, αντίο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 spoiler 30/05: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor 2024;

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όπως σας έχουμε μεταφέρει κι εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr εδώ και αρκετές μέρες η Δώρα Νικολή φαντάζει να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Survivor. Έχει εκφράσει δεκάδες φορέ την επιθυμία της να αποχωρήσει και δείχνει να κάνει... πίσω ώστε να αποτελέσει παρελθόν.

Αν δεν επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και η αλλαγή πλάνων της παραγωγής την κάνουν να το μετανιώσει, τότε όλα είναι ανοικτά, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να δείχνει αγωνιστικά πιο αδύναμος. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κανένα οριστικό spoiler από καμία πλευρά.

Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι να σας έχουμε το οριστικό Survivor spoiler σχετικά με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε από το Survivor 2024. Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (30/05) επεισοδίου...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share