Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: «Όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω» - Τα «καρφιά» του Νίκου Μπάρτζη για την ψήφο της Μαριαλένας στον Βασάλο

«Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό...»

7 Ιουνίου 2023 23:23
Survivor All Star:  «Όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω» - Τα «καρφιά» του Νίκου Μπάρτζη για την ψήφο της Μαριαλένας στον Βασάλο
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξαιτίας της ψήφου που έριξε στον άλλοτε «φίλο» της Κωνσταντίνο Βασάλο, κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε προδοσία.

Η ίδια έχει εξηγήσει τη θέση της, ωστόσο υπήρξαν κρυφοί και έντονοι καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και το Κωνσταντίνο Βασάλο.

Από τη μεριά του ο Νίκος Μπάρτζης την Τετάρτη 7/6 πήρε λόγο επί του θέματος και δε δίστασε να επικρίνει τη Μαριαλένα για την κίνησή της, αφού εκείνος δε θα έβγαζε έτσι εύκολα στον τάκο το φίλο του.

Τα καρφιά του Νίκου Μπάρτζη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor all star

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα και το βρίσκω λογικό! Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες το λογικό ήταν να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου, ο Κωνσταντίνος, ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία, που όντως καλά το είπε ήταν σαν να έχω εγώ τον Ασημακόπουλο σε μία ζυγαριά με Στέλλα και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο.

Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην ψηφοφορία, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια για τον κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor All Star: «Χθες έκλαψα τρεις φορές» - Απαρηγόρητος ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το σκηνικό με την Μαριαλένα

Survivor All Star: Η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο έφερε ρήξη στις σχέσεις των δύο παικτών.

Στο αποψινό επεισόδιο (7/6) και μετά τα σχόλια στο τελευταίο συμβούλιο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε ξανά το παράπονό του, καθώς δεν περίμενε με τίποτα την ψήφο από τη φίλη του, Μαριαλένα…


«Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλη κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και πρόσθεσε: «Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share