Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Σύστριγγλο με Μαριαλένα και Βασάλο - Τους έπιασαν να τσακώνονται άγρια στο δάσος χωρίς κάμερες (video)

Η αποκάλυψη των Μπλε

7 Ιουνίου 2023 22:47
Survivor All Star: Σύστριγγλο με Μαριαλένα και Βασάλο - Τους έπιασαν να τσακώνονται άγρια στο δάσος χωρίς κάμερες (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Στα άκρα οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star ο παίκτης του ριάλιτι εξέφρασε το παράπονό του για την ψήφο που δέχτηκε από την καλή του φίλη. Μια κίνηση που δεν περίμενε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φτάνοντας στον στίβο μάχης για το νέα αγώνισμα ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» τους παίκτες του Survivor All Star για τον καυγά που δεν κατέγραψαν οι κάμερες…

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Άγριο ξέσπασμα από Σπύρο Μαρτίκα: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου» (Video)

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το πρωινό της Τετάρτης (7/6) στον Alpha. Στο στόχαστρο του πρώην παίκτη του Survivor All Star βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την οποία ανέφερε ότι πήγε να του καταστρέψει τη σχέση.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε με σαφήνεια πως «η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη. Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη για μένα, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο». Με την ευκαιρία, δείτε την κατάθεση ψυχής που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου για τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Δεν το έχετε καταλάβει ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει και ο κόσμος θα το κρίνει».

«Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά αλλά κρίνω το παιχνίδι γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά» υπογράμμισε, επίσης, ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share