Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Καρφί» Βασάλου για ύπουλη κίνηση της Μαριαλένας πριν την ψηφοφορία - «Εδώ θα γελάσετε όλοι...» (video)

Αποκάλυψε «στεγνά» τι έκανε η συμπαίκτριά του

6 Ιουνίου 2023 22:04
Survivor All Star: «Καρφί» Βασάλου για ύπουλη κίνηση της Μαριαλένας πριν την ψηφοφορία - «Εδώ θα γελάσετε όλοι...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στο χθεσινοβραδινό (5/6) επεισόδιο του Survivor Αll Star είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για την ψήφο που τον πείραξε περισσότερο και αυτός δεν ήταν άλλος από τη Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε στην προσωπική του συνέντευξη την Τρίτη 6/6, πως έχει απογοητευτεί από την επιλογή της Μαριαλένας να τον βγάλει στον τάκο, γιατί αφενός τη θεωρούσε φίλη του και αφετέρου θεωρεί, πως κρύβεται από πίσω σοβαρή στρατηγική.

Οι δηλώσεις του Βασάλου για την ψήφο που του έδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Δεν με ενόχλησε, που βγήκα υποψήφιος, με στεναχώρησε που βγήκα υποψήφιος. Με στενοχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας, για ποιο λόγο. Μετά τη Νέα Υόρκη έχω αντιληφθεί, ότι μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε όλοι. Μαριαλένα και Μελίνα, αυτές οι δύο για κάποιο περίεργο λόγο γίνανε φίλες...

Η Μαριαλένα είπε ότι δε μπορεί να ψηφίσει γυναίκα και ξαφνικά η Μελίνα αγάπησε τόσο πολύ τη Μαριαλένα που ενώθηκαν και έγιναν φίλες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες, όχι για αστεία. Η ψήφος της Μαριαλένας μου υποδηλώνει φόβο και συμφέρον.

Τι εννοώ με αυτό....είπε αντί να πάω με το συναίσθημα και να πω όχι ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, λέει ας πάω με τη μάζα, αν χάσουμε τη δεύτερη ασυλία να ψηφίσουμε τη Μελίνα, γλιτώνω τον ποπό μου, δεν βγαίνω υποψήφια, τι στο καλό θα χάσουμε και την τρίτη ασυλία; Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ, με ενοχλεί το συμφέρον! Έλα Μαριαλένα μου...», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor All Star spoiler 6/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 06/06: Στην τελική του ευθεία μπαίνει στο Survivor All Star με σήμερα να έχουμε ακόμα μια μάχη ασυλίας.

Την Δευτέρα (05/06) Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν την πρώτη αναμέτρηση για την ασυλία της εβδομάδας με τη νίκη των μπλε να φέρνει, όπως ήταν αναμενόμενο, ως υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Λίγες εβδομάδες έμειναν ακόμα για το τέλος του Survivor All Star, με τους παίκτες που είναι τα μεγάλα φαβορί να έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τέλους;

Survivor All Star spoiler 06/06: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ο δεύτερος αγώνας της εβδομάδας λοιπόν θα προβληθεί στο σημερινό (06/06) επεισόδιο και από εκεί θα προκύψει ακόμα ένας υποψήφιος! Και όπως καταλαβαίνετε για να είναι ένας ο υποψήφιος η ομάδα που κερδίζει είναι η κόκκινη, επομένως ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι από τους μπλε! Ποιος είναι αυτός;

Από την κάλπη λοιπόν σήμερα θα δούμε να βγαίνει ως υποψήφιος το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου!

Με την ευκαιρία δείτε το trailer του σημερινού (06/06) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share