Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Δεν θα ρισκάρω τα πόδια μου για σενα...» - Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Μαριαλένα και Μπάρτζη

Μεγάλο επεισόδιο κατα την διάρκεια του αγώνα

28 Μαρτίου 2023 23:37
Survivor All Star: «Δεν θα ρισκάρω τα πόδια μου για σενα...» - Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Μαριαλένα και Μπάρτζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλο ένα επεισοδιακό Survivor All Star εκτυλίσσεται με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν ενδιαφέρον θέαμα πλούσιο σε καβγάδες και κραξίματα. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση του Μαρτίκα στην απάτη του Ηλία Γκότση.

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Μαριαλένα

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Νίκος παραπονέθηκε ότι πονά μέσα στο βαρέλι και δεν θέλει να παίξει, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τους αντιπάλους του και φυσικά τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με την Μαριαλένα και τον Μπάρτζη να έρχονται σε κόντρα.

Survivor All Star: «Πονάω, πονάω...» - «Σφάδασε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας μετά από τραυματισμό στον αγώνα ασυλίας

Με έναν απαιτητικό στίβο μάχης είχαν να κάνουν στο αποψινό επεισόδιο (28/3) οι δύο ομάδες του Survivor All Star, με τους τραυματισμούς να μην λείπουν.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης Καραγκούνιας χτύπησε το χέρι του στο βαρέλι κι έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους, Αμέσως στο χώρο μπήκε ο γιατρός της παραγωγής, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ωστόσο εκείνος επέμενε να συνεχίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου στην απάτη του Ηλία Γκότση.

Οι συμπαίκτες τους όμως τον έπεισαν να μην μπει άλλο στον στίβο μάχης και όπως αργότερα ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός το σημείο του τραύματος ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια ακτινογραφία ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται με ασφάλεια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share