Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Μακάρι να μην το είχε κάνει...» - Απογοητευμένη η Εύη Σαλταφερίδου με τον Ηλία Γκότση

«Έχω πέσει από τα σύννεφα...»

28 Μαρτίου 2023 23:09
Survivor All Star: «Μακάρι να μην το είχε κάνει...» - Απογοητευμένη η Εύη Σαλταφερίδου με τον Ηλία Γκότση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τις αντιδράσεις των παικτών για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης (28/3).

Πολλοί ήταν εκείνοι που καταδίκασαν αυτή την συμπεριφορά των δύο παικτών που, ανάμεσα σε εκείνους και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που «σταύρωσε» με τα λόγια του τον Ηλία Γκότση.

Μια από τις παίκτριες που ήταν φανερά στεναχωρημένη με τις τελευταίες εξελίξεις είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν πολύ κοντά με τον Ηλία, ενώ παλαιότερα φήμες τους ήθελαν να είναι και ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Η παίκτρια λοιπόν των νέων Κόκκινων δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Ηλίας έτρωγε κρυφά τόσο καιρό, ωστόσο δεν την βρίσκει αντίθετη η άποψη της παραγωγής να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ πέφτω από τα σύννεφα γιατί δεν γνώρισα ότι παίρνει φαγητό. Με στεναχωρεί που λείπει από το παιχνίδι γιατί είχε προοπτικές να πάει μακριά... Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και έγινε όλο αυτό, μακάρι να μην το είχε κάνει και να ήταν εδώ ακόμα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη.

Survivor All Star: «Άνθρακας είσαι, απάτη...» - Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στον μονόλογο του Σπύρου Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση (video)

Αναστάτωση προκάλεσε στον Άγιο Δομίνικο η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη από το Survivor All Star. Μάλιστα την παραλία των Μπλε μερικοί δεν δίστασαν να βγάλουν το άχτι τους για τον Ηλία Γκότση, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έσουρε τα εξ'αμάξης για τον πρώην συμπαίκτη του.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις νέες εξελίξεις και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε τα εξής:

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Άνθρακας.

Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν υπολόγισες σωστά! Δεν στηρίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα.

Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share