Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ηγέτη... φιλάκια» - Άγρια επίθεση Ασημακόπουλου στον Ηλία Γκότση (video)

Τον ξετίναξε

28 Μαρτίου 2023 21:34
Survivor All Star: «Ηγέτη... φιλάκια» - Άγρια επίθεση Ασημακόπουλου στον Ηλία Γκότση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό προκάλεσε στο Survivor All Star η αποκάλυψη περί απάτης του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη, οι οποίοι έτρωγαν κρυφά και οδηγήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στην έξοδο του Survivor.

Ασημακόπουλος: «Γκότση μου, ηγέτη της Μπλε ομάδας, φιλάκια»

Το επεισόδιο της Τρίτης (28/3) ξεκίνησε με τα σχόλια των παικτών της Μπλε Ομάδας, οι οποίοι αισθάνθηκαν προδωμένοι από την συμπεριφορά του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν έχασε χρόνο να ειρωνευτεί δημόσια τον «ηγέτη της Μπλε Ομάδας» Ηλία Γκότση και να στείλει τα...φιλάκια του στον συμπαίκτη του.

Survivor All Star: «Πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει...» -Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Λιάνος για την αποβολή Γκότση - Πιλίδη

Survivor All Star: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/03) ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό η απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την παραβίαση των κανονισμών του ριάλιτι, κάτι που προκάλεσε μεγάλο σοκ στις δύο ομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ραδιόφωνο μετά την ανακοίνωση, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον τρόπο που το κοινό τον αντιμετωπίζει ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως ενδεχομένως κι εκείνος στη θέση των δυο παικτών να έκανε χειρότερα πράγματα.

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες αλλά, εγώ ακούω τα βρισίδια. Δε με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση. Πιθανόν στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο», είπε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και συνέχισε:

«Υπάρχει ένα ολόκληρο σχολείο εκπαίδευσης επιβίωσης με ανορθόδοξες συνθήκες, εμείς προτιμούμε τις ορθόδοξες. Και τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό δε με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δε συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν», αποκάλυψε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share