Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Σε παρακαλώ, σύνελθε!» - "Καρφιά" Μαρτίκα & Παπαδοπούλου για Ασημακόπουλο (Video)

Ξέσπασαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον αντίπαλό τους

28 Φεβρουαρίου 2023 21:58
Survivor All Star: «Σε παρακαλώ, σύνελθε!» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μετά το χθεσινό (27/2) συμβούλιο, η παραλία των Μαχητών βρίσκεται σε αναταραχή, διότι βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο ίδιος δεν το πήρε πολύ καλά, με αποτέλεσμα να τα βάλει με την ομάδα του. Βέβαια, δεν βρίσκεται άδικα στο στόχαστρο, αφού προκάλεσε μεγάλη ανακατωσούρα ανάμεσα στους συμπαίκτες του και βρέθηκε να τσακώνεται μαζί τους.

Τα θέματα των μπλε, όμως, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους και τους κόκκινους, αφού εκείνοι και συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θεωρούν πως είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στον παίκτη των αντιπάλων και τα έβαλαν με τον Γιώργο Ασημακόπουλο γι' αυτό.

Τα "καρφιά" του Μαρτίκα και της Ευρυδίκης στο Survivor All Star για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Οι δυο τους υποστηρίζουν πως είναι ύπουλος και πως συμπεριφέρεται "λαμογίστικα", τονίζοντας πως κανένας τους δεν τον αφήνει να δείξει πόσο καλός είναι. «Σε παρακαλώ, σύνελθε», φώναζε μάλιστα ο φαρμακοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον αντίπαλό του.

Εκείνος, από την πλευρά του, θεωρεί πως με την συμπεριφορά τους πάνε να "καλύψουν" τις δικές τους κουτσουκέλες και ιδιαίτερα τον Νίκο Μπάρτζη και κάποιον συμπαίκτη που που δεν έχει ανακαλύψει ακόμα.

«Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση. Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα. Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει την λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share