Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 28/2: Βγαίνει στην φόρα... ο αληθινός Χανταμπάκης! «Χειρότερος από το 2017...»

Περιστατικό που φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο!

28 Φεβρουαρίου 2023 13:22
Survivor All Star spoiler 28/2: Βγαίνει στην φόρα... ο αληθινός Χανταμπάκης! «Χειρότερος από το 2017...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν βρέθηκε στο Survivor το 2017, με τον ίδιο να έχει δεχθεί τρομερές επιθέσεις λόγω της κόντρας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάνοντας όμως άπαντες φέτος στο All Star να αλλάξουν άποψη, αν και μια κίνησή του είχε βάλει «φωτιά».

Αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες. Δεν μιλάει πολύ, ενώ απέχει από τους τσακωμούς και τις ίντριγκες.

Μάλιστα, όταν πριν μερικά επεισόδια, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης τον κατηγόρησαν ότι κίνησε τα νήματα της ψηφοφορίας, απάντησε με επιχειρήματα και τελικά ο τσακωμός τους σταμάτησε λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε. Όπως φαίνεται όμως, τώρα ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να ταράξει τα νερά στην παραλία των Διάσημων και σίγουρα της ψηφοφορίας.

Survivor All Star: Το περιστατικό που... επανέφερε τον Χανταμπάκη που ξέρουμε

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας, πριν από μερικές ώρες επικράτησε τεράστια ένταση στο Survivor All Star. Σημειώθηκε ένας ακραίος καβγάς ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέλιος είπε «Δεν ασχολούμαι εγώ με σκουπίδια» προς τον Στάθη και τον Νίκο. Ο πρώτος έγινε έξαλλος και του απάντησε «Σε εμένα μιλάς έτσι; Είσαι χειρότερος και από το 2017».

Όπως έχει διαπιστώσει ο Στάθης και όπως θα αποκαλύψει μπροστά στις κάμερες, ο Χανταμπάκης έχει δυο διαφορετικές συμπεριφορές. Αλλιώς δηλαδή είναι πίσω από τις κάμερες και αλλιώς μπροστά όταν παρακολουθούν οι τηλεθεατές.

Το τι συνέβη και έφτασαν και οι τρεις σε αυτό το σημείο θα το δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Survivor All Star: «Mου έδωσε μια τσάντα με 2 ρούχα και μου λέει φύγε» - «Βόμβα» με την αποκάλυψη του Χανταμπάκη για την γυναίκα του

Το αποψινό 16/2 επεισόδιο του Survivor All Star δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει χωρίς τις απορίες του... Στέλιου Χανταμπάκη ο οποίος γέμισε ερωτηματικά μετά το χθεσινό μήνυμα που του έστειλε η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του του έγραψε πως έχει κολλήσει μια φωτογραφία του στον τοίχο του δωματίου τους και πως κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ρίχνει μερικά βελάκια. Ωστόσο, το μήνυμα αυτό παραξένεψε πολύ τον Στέλιο και μάλιστα ρώτησε τις κοπέλες της ομάδας του τι μπορεί να εννοούσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share