Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 28/2: «Πουλάτε τη μάνα και τον πατέρα σας...» - Χάος για Μαχητές και Διάσημους πριν από την ανακοίνωση του Λιανού

Στα «κόκκινα» οι δύο ομάδες!

28 Φεβρουαρίου 2023 07:33
Survivor All Star trailer 28/2: «Πουλάτε τη μάνα και τον πατέρα σας...» - Χάος για Μαχητές και Διάσημους πριν από την ανακοίνωση του Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Ο... χαμός συνεχίζεται στο Survivor All Star ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αντιμάχονται για όσα συμβαίνουν στις παραλίες τους και να καθιστούν την ίντριγκα ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αντιδρά στην υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, επισημαίνοντας πως στην μπλε ομάδα άπαντες επιχειρούν να σε καθαιρέσουν με την πρώτη ευκαιρία και θεωρώντας πως στην κόκκινη θα έβρισκε μεγαλύτερη κατανόηση για όσα καταγγέλλει.

Από την πλευρά τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν τη δική τους κόντρα, με την Τζο Μαριδάκη να έρχεται να προσθέσει το πόσο αδίστακτοι είναι όλοι οι παίκτες, προτού προχωρήσουμε στην τελευταία ασυλία και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer:

Χαμός στο Survivor All Star - Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα

Αλλεργικό σοκ έπαθε η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02). Μάλιστα, στην έναρξη του επεισοδίου οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ είδαν την παίκτρια να μεταβαίνει στο νοσοκομείο.

Η παίκτρια έπαθε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την καλύβα με ασθενοφόρο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε σχετικά: «Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα».

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε: «Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share