Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Άπλωσε φτερά ο «γύπας» Τάκης - «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις»

Εξέφρασε ανοιχτά το ενδιαφέρον του

22 Φεβρουαρίου 2023 22:30
Survivor All Star: Άπλωσε φτερά ο «γύπας» Τάκης - «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, ποτέ δεν ξέρεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τα σχόλια στο συμβούλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα, αναφέροντας πως είναι μια γυναίκα η οποία του έχει κεντρίσει την προσοχή, εδώ και αρκετό καιρό.

«Ότι μου αρέσει η Ελευθερία, μου αρέσει. Δεν το κρύβω, όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στο πουθενά και δεν ξέρεις τι μπορεί να πουν δυο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο, από τη στιγμή που είμαστε σε αντίπαλες ομάδες», είπε ο παίκτης του Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Και πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει πριν μπω στο παιχνίδι, ότι η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Τη θαύμαζα για το ήθος που έδειξε πρόπερσι, όταν την είχαν κατηγορήσει άδικα για κάποια πράγματα στο παιχνίδι».

Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συναντηθεί με την Ελευθερία Ελευθερίου: «Είχαμε μιλήσει και δυο φορές στην έξω ζωή, πριν μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι όλο», είπε ο παίκτης του Survivor All Star.

Survivor All Star: Στα «μαχαίρια» Κόρομι και Σκαφιδά - Έδωσε στην «ψύχρα» τους συμπαίκτες της που τρώνε κρυφά

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Γιώργος Κόρομι είναι οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν από το τελευταίο συμβούλιο στο Survivor All Star. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική αντίδραση των παικτών του τουρκικού Survivor όταν μαθαίνουν για τους σεισμούς.

Στο νέο επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με την Αφροδίτη Σκαφίδα να δίνει «στεγνά» τους συμπαίκτες της.

«Όταν βρίσκουμε μία καρύδα ή ένα ψάρι, έχω μάθει ότι το μοιραζόμαστε. Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ ήταν ότι περπατούσα στο δάσος και τυχαία τους είδα να κόβουν καρύδες και να τις μοιράζουν στις τσάντες τους. Ο Κόρο, ο Σάκης και τα δύο κορίτσια», ανέφερε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν που με ενόχλησε πάρα πολύ. Ήταν η μέρα εκείνη που εγώ πήγα κλαίγοντας στα παιδιά και τους είπα: Τι τους έχω κάνει; Αυτό το πράγμα με κλόνισε πάρα πολύ», είπε η παίκτρια του Survivor All Star.

Το σχόλιο του Γιώργου Κόρομι

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share