Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star Spoiler 22/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

22 Φεβρουαρίου 2023 20:02
Survivor All Star Spoiler 22/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 22/02: Τετάρτη 22/2 σήμερα και το έπαθλο επικοινωνίας είναι γεγονός στο Survivor All Star και όπως βλέπουμε από το σημερινό trailer αναμένεται να γίνει χαμός!

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν στον στίβο μάχης και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ποια ομάδα, ωστόσο, θα είναι αυτή που θα κερδίσει σήμερα Τετάρτη (22/2) το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Οι δύο ομάδες διεκδικούν διακαώς το έπαθλο επικοινωνίας, που αναμένεται να φέρει δάκρυα χαράς στους μεν και δάκρυα απογοήτευσης στους χαμένους, ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star;

 Survivor All Star Spoiler για το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα λοιπόν με την οριστική μας πληροφόρηση, η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα, Τετάρτη 22/2, στο Survivor All Star είναι και πάλι η Κόκκινη! Οι Διάσημοι κάνουν το 4/4 στις νίκες… επικοινωνίας και μπαίνουν ξανά στο μπουθ! Από την άλλη, η απογοήτευση στους Μαχητές είναι πλέον έκδηλη.

Survivor All Star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Βρίσκομαι σε..»

Survivor All Star: Με μια ανάρτηση στο instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενημερώνει τους διαδικτυακού της φίλους, πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη απάντηση για την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, καθώς από την πρώτη στιγμή, ισχυρίζεται πως δεν έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου, ενώ σύντομα θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα 22/2 το έπαθλο επικοινωνίας!

«Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό είμαι και τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι ίδια με τη δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό, απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο “θα κάνω τα πάντα”», έγραψε στη νέα της ανάρτηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την αποβολή της από το Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share