Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη

1 Φεβρουαρίου 2023 01:34
Survivor All Star: Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι  - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έγινε στο αποψινό συμβούλιο του Survivor All Star, καθώς μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για χρήση κινητού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, όπως ακριβώς σας είχε ανακοινώσει πρώτο το Athensmagazine.gr.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στους Μαχητές να προσέλθουν στην κάλπη, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Μπάρτζης έριξε τη βόμβα του. Είπε πως είδε την Ασημίνα με κινητό στο δάσος και μαζί της ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως αποκάλυψε ο παίκτης των Διάσήμων την ώρα που όλοι ασχολούνταν με το ψάρεμα, τις είδε να απομακρύνονται στο δάσος και τις ακολούθησε χωρίς να τον δουν. Η κάμερα του Survivor All Star μάλιστα σε αυτό το σημείο έχει κυκλώσει τις κινήσεις που ανέφερε ο Μπάρτζης. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση.

Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση στο συμβούλιο του νησιού βγήκε εκτός ελέγχου με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας πίσω από τον άλλο. Με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο για το αυριανό επεισόδιο, μέχρι να αποφασίσει και η παραγωγή τι θα γίνει με την παράβαση.

Στο νέο έκτακτο συμβούλιο ου συγκεντρώθηκαν οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτού του είδους η παράβαση δεν θα μείνει χωρίς τιμωρία. Τόνισε δε πως έχει γίνει και σχετική έρευνα για τον λόγο αυτό. Και η απόφαση ήταν να απομακρυνθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star.

Στη συνέχεια οι Μαχητές ψήφισαν για τον τέταρτο υποψήφιο για την αυριανή αποχώρηση. Το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε την Ρία Κολοβού.

Η ανακοίνωση του τέταρτου υποψήφιου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share