Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Survivor All Star: «Το κεφάλαιο είναι ανοικτό...» - Γάμος μετά το Survivor για Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

22 Ιανουαρίου 2023 14:19
Survivor All Star: «Το κεφάλαιο είναι ανοικτό...» - Γάμος μετά το Survivor για Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν γίνει ακόμη πιο γνωστοί ως ζευγάρι λόγω της συμμετοχής της δεύτερης στο Survivor, παίζοντας τώρα στο All Star με τη στήριξή του, με τον τραγουδιστή να βάζει «φωτιά» για πιθανό γάμο.

Ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στην ανάρτηση του, μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία έγραφε «Μας ζαλίσατεμε τους έκπτωτους».

«Αυτό που έγινε με τον βασιλιά θέλω να πιστεύω πως έγινε από περιέργεια. Γενικά δεν μετανιώνω για τις τοποθετήσεις μου, μετανιώνω αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια».

Survivor All Star: Η δήλωση... όλο νόημα του Δάντη για το γάμο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τη στιγμή που συζητείται... ένα άλλο ειδύλλιο, μίλησε και για τον έρωτα δηλώνοντας πως δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα και πως είναι για πάντα.

«Το ‘’για πάντα’’ δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις και ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Δε θα ήθελα να συμβαίνει αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να ζω τρία παιδιά από απόσταση».

Ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε και στον γιο του που πριν από λίγο καιρό έκανε ένα ξέσπασμα στα social media,ότι παλεύει στο χώρο της μουσικής και δεν έχει καταφέρει τίποτα.

«Του εξήγησα πως η γενιά του βιάζεται, και φταίνε τα πρότυπα. 5 -10 παιδιά τα κατάφεραν πολύ νωρίς και κάνει τα υπόλοιπα να βιάζονται. Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη σχέση του με την Ασημίνα, λέγοντας πως η σχέση του έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους ανθρώπους να το δουν με πιο αγνό μάτι.

«Δεν λέω όχι σε έναν πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share