«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Χρήστου Δάντη: «Κόντεψα να πεθάνω, όταν ο γιος μου...»
Τι εξομολογήθηκε;
24 Ιανουαρίου 2023 11:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Παραδεισανού είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Χρήστος Δάντης, αποκαλύπτοντας τη δύσκολη περίοδο που κόντεψε να πεθάνει, όταν ο γιος του έφυγε στην Αμερική.
«Ο μεγάλος μου γιος, ο Χριστόφορος, όταν έφυγε στο εξωτερικό μου κόστισε πάρα πολύ, πάρα πολύ, κόντεψα να πεθάνω. Έχω κάνει ταξίδια για να τον δω, για να τον φέρω.
Ειδικότερα την πρώτη χρονιά που έφυγε και είχε δυσκολία να προσαρμοστεί, ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμάς, και για τους δύο»
«Φωτιά και λάβρα» η Λίτσα Γιαγκούση: «Το διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη ήταν...»
Στην εκπομπή Pop Up έδωσε συνέντευξη ηΛίτσα Γιαγκούση, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τονΧρήστο Δάντη.
«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά. Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά! Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί»,είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση και μετά μίλησε για το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.
«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».